Aug 122011
 

Actually, aku dah suka Siti Saleha ni sejak kemunculan dia dalam iklan perfume Enchanteur Paris dulu tu. Bagi aku iklan tu memang bahagia gila. Dengan cuaca yang redup, naik beskal sesama, wahh romantiknya! hahaha..

video iklan enchanteur paris siti saleha nora elena
Wuu comeynya Siti Saleha ni…


Tapi, baru-baru ni ada lagi satu iklan Enchanteur Paris yang dibintangi sekali lagi oleh Siti Saleha. Kali ni iklan tentang produk Enchanteur Paris Body Lotion plak. Cer tengok cer tengok!



Bagi sesiapa yang nak tonton kemunculan pertama Siti Saleha dalam iklan perfume Enchanteur Paris boleh tonton kat bawah ni. Yang ni memang bahagia je! (^_^)



Wuu cairnya hati aku.. huhu…

_ _ _ _ _ __ _ _ __ _ _
(Visited 128 times, 2 visits today)
LIHAT JUGA:  (Berita) Rumah Aznil Haji Nawawi Dirompak Perompak

Comments

  1. arek says:

    ishh..siti saleha ke lisa surihani?? payah-payah nak pilih hehhhe…

  2. nur syafiqah says:

    memang bahagia hatiku..hihii

  3. eilaroy09 says:

    siti saleha nie memang cantik dari dulu lagi… my school mate dulu tapi my junior la… first iklan die adalah squiggles…

  4. mimiehyuk91 says:

    suka sgt ngan siti saleha pas tgk die lam cite nora elena. cantik weyh… btw, iklan nie shoot kt mne ea. mcm bkn kt m’sia jek. hehe.

  5. Dzafira says:

    Dah tak angau kat Rozita Che Wan ke??? hehe

  6. wrizuan.net says:

    muka mix dia pon mmg laku lagi la bawa iklannie..mcm org france pon ada

  7. Hanie Ly says:

    hahaha selamat bermimpi dik! jgn mimpi lelebih dah… nnt batal pose plak…! ;P

  8. nuriz says:

    amboii jatuh cinta dgn siti saleha ker hehe

  9. saye says:

    memang pandai sapa yang buat iklan ni…diorang pandai pilih modelnya…hahaha


LIKE KAMI DI FACEBOOK