Aug 232011
 

Sorry, maaf, excuse me | Berapa ramai yang mampu ungkapkan kata-kata tu. Dan berapa ramai mampu kaitkan maaf tu dengan kesalahan yang diorang lakukan tanpa diorang sedari tu. Di sini aku respek dengan Digi yang mampu buat iklan yang melihat dari setiap sudut kesalahan rakyat Malaysia dan diterjemahkan melalui video kemaafan ni.

iklan video ads digi sorry
Forgiveness doesn’t change the past, but it brightens the future (^_^)


Saksikan video bertajuk DiGi Dear Malaysians di bawah!


An poignant exploration into the power of apologies and forgiveness.

The “Dear Malaysians” campaign was created to help Malaysians say “I’m sorry” and seek forgiveness from one another during the festive season. Hopefully, it’ll teach us how to brighten someone’s day, one apology at a time.

Spread the joy of forgiveness at www.dearmalaysians.com

P/s: Di bulan yang penuh keinsafan ni aku nak minta maaf kat sesiapa yang terasa atau tersentuh dengan kata-kata atau tulisan aku sepanjang aku berblogging ni atau yang tak suka dengan cara aku blogging. Harap takde lah yang simpan dalam hati. Thanks (T_T)

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

(Visited 9 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Skil Memasak Chef Yang Gila Hebat

Comments

  1. ahmadfaezi says:

    seumur hidup aku, x prnah lgsg gne DiGi…..

  2. Hanif says:

    Nice video…

  3. akubiomed says:

    Tiada yang lebih baik dengan memohon maaf sempena hari lembaran

  4. Ai Nelang says:

    mintak maaf ?? kita susah nak mintak maaf face to face…

    1. FITRIHADI says:

      tak susah kalau hati betul-betul ikhlas…


LIKE KAMI DI FACEBOOK