Aug 062011
 

Actually dah lama aku usya iklan jus Ceres ni kat tv. Tapi takde yang upload kat youtube atau facebook. Dan semalam Siti Saleha ada share video iklan Jus Ceres ni kat facebook beliau untuk tatapan kita semua.


 

 
Thanks Nora Elena (^_^)

video iklan jus ceres siti saleha nora elena
 

Semoga success selalu!

(Visited 31 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (2 Video) Iklan Makanan Yang ada Robocop & Merepek???

Comments

  1. afiq aiman says:

    sedap mata memandang ke sedap jus tu lagi? hehe.

    1. FITRIHADI says:

      errrr dua-dua sedap bro hahaha

  2. sweet says:

    sedapnye…
    bukan comelnye…
    ni iklan jus ok..hehee

    1. FITRIHADI says:

      haha tak kisah ar.. janji dua-dua sedap :)

  3. tips-kurus says:

    jus tu ada pengawet kot. elok ikut sunnah.. :-)

    1. FITRIHADI says:

      pengawet dalam jus tak bahaya kan..apapun memang sunah nabi tu terbaik :)

  4. saye says:

    buka puasa dengan CERES & modelnya kan best….

    1. FITRIHADI says:

      uihhh best bro.. hahha

  5. fitri says:

    tak pernah try lagi..tapi jus2 mcm ni manis gile

    1. FITRIHADI says:

      kalau manis tambah air.. biasanya kalau manis tu untuk ditambah dengan ais..air kalau tambah ais memang kurang manis.. tu yg dia buat manis2 tu..

  6. akubiomed says:

    Stratergi promosi untuk melariskan produk. Tidak ingat zaman Menteri Penerangan mana yang pernah melarang wajah Pan Asian diambil untuk dijadikan model iklan

    1. FITRIHADI says:

      ouh time tu memang ar.. sebab nak naikkan wajah malaysia.. tu yang larang tu…

  7. suka dia dalam drama tu aje, hikhikhik! :)

    1. FITRIHADI says:

      a’ah tapi saya dah jatuh cinta dengan SS ni sejak iklan Enchanteur tu.. hehehe

  8. Wan says:

    adik sam bunkface

  9. arek says:

    siti saleha vs lisa surihani…mana nak pilih ni ??? ishhh….


LIKE KAMI DI FACEBOOK