Aug 102011
 

Nampaknya laman web churpchurp.com kini sudah bertukar wajah. Dengan reka grafik yang lebih segar dan cun, menjadikan laman web churpchurp.com kini sedap mata memandang! (sedap lagi earning yang terkumpul. hehehe!)

Sejajar dengan perkembangan liputan iklannya melangkaui lebih 50 juta pengguna internet seluruh dunia, of course Churpchurp mengambil langkah yang bijak dengan menukar wajah laman webnya. Smart nampak! Thumbs up Churpchurp.

layout design laman web churpchurp baru
Ceehhh awal-awal dah klik gambar Hanis Zalikha tu. hahaha…


Rasa tergugat lak dengan design diorang. Ni yang aku rasa nak design blog aku bagi jadi lebih gempak ni. hehe.. Apa pendapat korang tentang layout atau wajah baru laman web Churpchurp tu? Cun tak??

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Tahniah kepada komen pertama dalam entry sebelum ni. Keep on stalking, buddy!

kejujuran
:-)
~ Hans

(Visited 4 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Tech) Mesin Melipat Baju Automatik Kini Tercipta?

Comments

  1. Bro tadi pun terkejut juga.. siap xde button nk login…

    Akhirnya bro terpaksa akur dengan peraturan yang ada… Bro terpaksa login guna akaun twitter bro..

    xbestnye

    1. FITRIHADI says:

      eh bukan boleh login guna akaun facebook ke???

  2. tips-kurus says:

    oooo… camne boleh featured me? ai tak de ac churp2 ni pon.. ;)

    1. FITRIHADI says:

      eh eh.. Hanis Zulaikha ar hehehe

  3. shera says:

    owhh baru berwajah baru ke? ingt dh lama sbb arinie baru buka tngok dh lain..

    1. FITRIHADI says:

      a’ah baru je tukar layout tu.. cun gak!

  4. Que says:

    mak ai 50 juta???rmai gler

    1. FITRIHADI says:

      err tu bukan jumlah user churp-churp.. tapi capaian iklan dia ke lebih 50 juta pengguna internet dunia.. banyak tu..

  5. aina says:

    tengok web org yg canggih manggih terasa jelez gitu tp apa boleh buat k.aina buta IT…apa yg ada jelah…

    1. FITRIHADI says:

      kalau nak gak boleh upah orang buat design tu hehehe

  6. Bean Moreno says:

    Wajah baru duit pun kene kasi lebih la kan haha

    1. FITRIHADI says:

      yeah betul tu.. kalau boleh bukan hari rabu je bagi double, mau tiap-tiap ari ar double earning baru mantop hehehe

  7. arek says:

    series ckp earning aku dr aku reg smpai skrg 20sen je..aku tak pandai nak promote sgt cupcup ni kekeke…

  8. akubiomed says:

    Perubahan yang bagus mudah dikenali dan churpchurp pun sudah boleh dijadualkan


LIKE KAMI DI FACEBOOK