Aug 262011
 

Lama tak dengar perkembangan Amir Raja Lawak ni. Tup-tup, dapat tawaran berlakon jadi superhero di Hollywood rupanya. Tahniah diucapkan kepada beliau. Semoga success selalu!

captain amir amirica america raja lawak
Captain Amirica??!!

Entry ini hanyalah sekadar hiburan. I’m sorry jika ada yang terasa.

P/s: Selamat hari raya, Amir Raja Lawak. I’m sorry!! Jangan marah ar.. hehe…

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Tahniah kepada komen pertama dalam entry sebelum ni. Keep on stalking, buddy!

Lain kali pasang ekzos buluh baru bunyi ting..ting..:-)
~ akubiomed

(Visited 31 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Tonton Edisi Khas 2011 TV3 Musim Pertama

Comments

  1. fairuz says:

    haha memang bangang la siapa yg percaya. eh amir? MAAF!!!

    1. FITRIHADI says:

      Amir balas, dia kata “Tiada maaf bagimu!” hahaha

      1. fairuz says:

        hahahaa ni amir betul ke tipu?

        1. FITRIHADI says:

          amir gurau-gurau je ni.. hehehe…

  2. RinnAzrinah says:

    hahahaa!!… terbaik aaaa….. captain amirica ye?… mcm2 je..

    1. FITRIHADI says:

      hehe saja suka-suka :p

  3. CMRatu says:

    hehe… kejam betul la editor ni.. :p

    1. FITRIHADI says:

      hehe gurau2 je la. manada kejam

  4. Que says:

    amir dan kapten amareka nye

    1. FITRIHADI says:

      Kalau betul camna??

  5. Ai Nelang says:

    amir semakin diminati orang amerika…hahaha

    1. FITRIHADI says:

      a’ah.. kan tu negara kelahiran dia.. hehehe!

  6. man says:

    Cikgumanstation (latest):
    Review: Sang Pencerah Cerita Muhammadiah

    Goofspotonfilm (latest):
    Movie Mistakes: SCREAM 4

    pandai editing….. nice

    1. FITRIHADI says:

      Thanks sebab sudi terjah :-)


LIKE KAMI DI FACEBOOK