Aug 302011
 

Nampaknya identiti Hajjah Sitt Al-Wuzara sudah terbongkar. Thumbs up kepada satu team di facebook page ‘Pendedahan Eksklusif-Siapa Sebenarnya Sitt Al Wuzara‘ yang bertungkus lumus membongkar individu yang terus-terusan menghina Islam dan Allah. Individu yang diorang maksudkan bernama Linda Joy atau Adlin binti Abd Jalil.

Berikut adalah bukti dan maklumat yang diterima dari page tersebut. (Klik gambar untuk view yang lebih besar & jelas!)

Pertama:

wajah identiti makcik hajjah sitt al wuzara


Kedua:

wajah identiti makcik hajjah sitt al wuzara


Ketiga:

wajah identiti makcik hajjah sitt al wuzara


Keempat:

wajah identiti makcik hajjah sitt al wuzara
Perasan tak kuku dalam gambar ni sama dengan gambar di atas sekali tu…


Dari keempat-empat bukti ni, mungkin inilah Hajjah Sitt Al-Wuzara. Dan pihak yang membongkar ini pun menyuruh korang melaporkan kepada polis bersama-sama bukti tersebut. Barulah polis dapat mulakan siasatan dan tindakan.

Dan beberapa minggu lepas, isu murtad dan kes menghina islam di internet mendapat liputan di RTM1.



Semoga kejadian murtad dan penghinaan ke atas Islam ini dapat membuka mata kita yang tertutup selama ni dan menjadi iktibar buat kita semua.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Thanks atas komen pertama dalam entry lepas. Keep on stalking, buddy!

buat semua pembaca fitrihadi.com dan juga admin, selamat menyambut hari raya aidilfitri dari saya dan Fokusblogger.com. 8-2 ye? Eh silap lak, 0-0 kan hehe
~ afiq aiman

Comments

  1. hassanah says:

    tu lah cr pasal lg,
    kn dh kantoi

    1. FITRIHADI says:

      semoga dia mendapat pengajarannya..

  2. bagus. harap2 lps ni polis akan ambil tindakan dan siasat lebih mendalam terhadap perkara ni. polis kena bekerjasama dgn jabatan agama islam. brlah lebih menyeluruh penguatkuasaan undang2 murtad yg semakin kronik ni

    1. FITRIHADI says:

      aritu dengar kata rakan hajjah sitt ni ada yang dah kena tahanan reman.. moga diorang dapat pengajarannya…

  3. zik says:

    masih lagi dalam siasatan…

    1. FITRIHADI says:

      a’ah.. moga ada pengajaraanya di sebalik semua ni..

  4. sweet says:

    berkat hujung ramadhan, alhamdulillah ianya terbongkar. syawal kali ni syawal plg gembira umt islam kt malaysia :) pdn muka makcik babi tu

    1. FITRIHADI says:

      a’ah cukup-cukuplah makcik tu buat kecoh dan hina Islam ni…

  5. phreak-id says:

    DOuble thumbs up. Please unite when it comes to Islam matters regardless which political party you are into. Allahuakbar!

  6. intanizani says:

    thanx for this info fitri.

  7. yaya says:

    astagfirullah….makin ramai pulak makhluk xguna cam ni…pihak berkuasa sila la hukum minah ni

    1. FITRIHADI says:

      pihak berkuasa dah mulakan siasatan dan tindakan.. moga ada pengajrannya di sebalik semua ni..

  8. titan says:

    kuku tu dah macam bukti kukuh tu..tapi tak tahulah..polis leh terima ke tak benda-benda bukti macam ni..

    1. FITRIHADI says:

      moga tertangkaplah minah dan konco-konconya tu…

  9. zack says:

    balasannya di dunia pun akan terima…

  10. encikbeliau says:

    isu mat sabu dimainkan , isu makcik hina islam dan nabi muhammad xde pulak diberi perhatian…

  11. fauzi says:

    teringin sangat aku nk rogol minah nei… jom kita rogol dia ramai2

  12. koberkat4u says:

    oh ya linda joy @lina joy yang murtad tu ke?? jika beliau lah memang celaka betullah..dahlah dia bodoh menderhaka Allah Taala dan tanpa kasihan kepada ibunya sanggup murtad sebab nak kawin dgn lelaki India kristian tu…memang dia ni manusia jenis apa tk tau…kesaihan kepada mak dia…anak derhaka betul.sanggup mengguris hati ibu nya yg dah tua.kenapa bodoh punya manusia duduk di negara Islam sanggup murtad.bodoh punya manusia.dah awak murtad lepas tu nak ajak ramai lagi melayu murtad seperti kebodohan awak

  13. adamfaiz says:

    Kena amik tindakan segera..isu murtad, gay ni dah parah kat negara kita yang agama rasminya Islam..

  14. wan's says:

    mohon share rakan!

  15. sss says:

    rasa nak bunuh orang sekarang….

  16. shasha says:

    wahai insan dunia sekalian, tidak ka kamu sedar komen komen kamu tersebut sangat mencerminkan rendahnya intelek kamu dan sekali lagi mencemarkan agama itu sendiri? renungkan la.

  17. sis says:

    untuk fauzi aku sokong tindakan ko tu……si minah 2 tunggu azab ko nanti……insyallah pasti ko akan dpt habuan ko….

  18. atikah says:

    Kalau skrang nie islam masih guna hukum hudud,c linda joy tu layak dah kna pncung kpala….