Aug 242011
 

First time aku dengar lagu ‘You’ ni memang rasa macam ada angin menghembus kat telinga aku. Sedap gak suara Nur Janah Allia ni menyanyikan lagu bertajuk You tu. Dari apa yang aku baca, Nur Janah Allia ni berasal dari Singapore. Dan seorang muslimah yang manis bertudung. Rasanya ramai yang dah kenal dengan Nur Janah Allia ni. Aku je ketinggalan zaman sikit.

gambar image nur jannah janah alia allia
Nur Janah Allia


Actually aku ada jumpa channel youtube Nur Janah Allia tapi takde lak video official dia nyanyi lagu You. Yang ada hanyalah nyanyian unplagged dia bersama rakan muziknya.

Apa-apa pun jom layan lagu bertajuk ‘You’ nyanyian Nur Janah Allia ni versi lirik. Di bawah video ni japgi aku tunjuk video dia karaoke dengan rakan muzik dia. Cekidaut!



Dan berikut adalah video Nur Janah Allia menyanyi lagu ‘You’ dengan rakan muziknya.



Sedap tak dia nyanyi? Buat ringtone best gak ni. Kalau Nur Janah Allia ni jadi penyanyi berunsur islamik di Malaysia mesti meletup. Dengan suara yang lunak, bukan setakat remaja je suka, dengan pakcik-pakcik dan makcik-makcik pun suka lah. Apa pun diharap bakat Nur Janah Alia ni tak dipersia-siakan. Semoga success selalu (^_^)

Terjah Channel Youtube Nur Janah Allia!
Like Fan Page Nur Janah Allia (You)

P/s: Sejuk hati ni tengok wanita yang manis bertudung. Hihi…

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Inilah komen pertama untuk entry sebelum ni. Thumbs up, buddy!

semua org sibuk nak raya sampai kdg2 tak mcari keistimewaan 10 malam terakhir ramadhan..
huhu sis pun sama sibuk nyanyi lagu raya
~ sis92

(Visited 122 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Majlis Pernikahan Jehan Miskin Dan Julie Rhee

Comments

  1. Pejuang Cinta says:

    x pnah dgar pon xD

  2. pinky pixie says:

    tak penah dengar gak.
    tapi bile dengar ni, best la! slow je lagu dy.

    1. FITRIHADI says:

      memang best pun lagu ni.. tu yang share tu hehe

  3. RinnAzrinah says:

    x pernah dengar lg… nnt aaa ku terjah… speaker ku bisu… x dengar bunyik langsung…

    1. FITRIHADI says:

      lorghh..camna? dah dengar ke belum?

  4. titan says:

    wahh..ramai dah nak jadi penyanyi ye sekarang..

    1. FITRIHADI says:

      a’ah jadi penyanyi jap je famous hehehe

  5. ana says:

    Yes , nur jannah alia memang manis cantik orangnya kalau korang kenal dia rapat she is very super nice lady tak sombong . Dia memang suka menyanyi dan suka karang lagu sendiri.


LIKE KAMI DI FACEBOOK