Aug 282011
 

Alhamdulillah..

Itu je mampu kami katakan apa bila melihat jumlah fan yang like Fan Page Fitrihadi.com sekarang ni.

fan 2000 fitrihadi.com


Tanpa sokongan korang semua, mungkin kami pun tak bersemangat nak share atau cari bahan yang best-best untuk korang. Dan kengkadang, ada gak beberapa perkara dan kejadian yang buat kami down, bila diperleceh, bila di-ignore, di herdik, tapi kami buat tak tahu je dengan apa yang terjadi. Yang penting, kami berblogging ni untuk kepuasan diri sendiri bila mana dapat berkongsi something dengan korang.

For sure, kami rasa puas bila dapat berkongsi something yang menarik dengan korang. Rasa happy bila dapat buat korang terhibur dengan video dan gambar yang kelakar serta menarik dari internet. Dan lagi buat kami rasa berguna bila dapat berkongsi sebarang info atau ilmu yang terbaru dengan korang.

Bagi yang tak tahu, blog Fitrihadi.com menggunakan tagline “Share The Best Video, Photo And Article“. Dulu sebelum guna perkataan share tu, kami guna perkataan ‘Spread’, tapi nampak macam tak ramai yang faham dengan perkataan tu. So ganti dengan ‘share’ je lebih senang difahami.

2000 fitrihadi.com


Akhir kata, kami ingin mengucapkan JUTAAN TERIMA KASIH kepada semua yang menyokong kami selama ni. Terima kasih kepada korang yang rajin terjah blog ni. Juga kepada yang rajin komen blog ni. Walaupun sekadar komen “First”, “Nice Entry” dan apa jua komen tetap kami hargai. Dan terima kasih juga kepada sesiapa saja yang mengenali Fitri Hadi tak kira di alam nyata atau di alam maya. Terima Kasih, Terima Kasih, Terima Kasih.

Selamat Hari Raya Aidil Fitri. Minta maaf banyak-banyak andai ada salah silap kat korang. Peace!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Tahniah kepada blogger yang memberikan komen pertama dalam entry sebelum ni. Keep on stalking, buddy!

gile ah cepat gerakan. takut je tangga tu himpap diorg. haha
~ mimiehyuk91

(Visited 1 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Ben Ashaari Semakin Menghampiri RedMummy! Fitrihadi.com Pun Nak Terlibat Sama. hehe

Comments

  1. fina fento says:

    Sama – sama Fitrihadi.com!
    Selamat Merdeka Raya!

    1. FITRIHADI says:

      Hihi selamat merdeka raya gak, akak fina :)

      maaf kalau ada salah silap. Peace! Duit raya ada? hehehe…

  2. Ai Nelang says:

    terbaiklah…ni bleh buat hadiah raya ni…hehe

    1. FITRIHADI says:

      hihi boleh gak kot camtu.. thanks :)

      1. Ai Nelang says:

        u r welcome….huhu

  3. akubiomed says:

    Fit kena ingat ketika tengah suram sahabat-sahabat blogger tidak henti-henti beri sokongan naikkan semangat Fit untuk berkarya. Ingat tuh

    1. FITRIHADI says:

      thanks atas kata-kata tersebut.. (^_^)

    1. FITRIHADI says:

      Berkat usaha selama ni memang membuahkan hasil. thanks :)

  4. Syafiq Salim says:

    FAN tu….
    selalunya orang segan tulis fan, lebih comey fb page..
    tpi fitrihadi mmg retis…FAN pun boleyh…
    dan aku dah lame jdi fan kaw.. LOL

    1. FITRIHADI says:

      errr ntah..aku pun tatau nak gelarkan diorang apa.. kalau follower untuk follow blog je.. kalau twitter orang panggil follower twitter.. kalau untuk fan page aku pun tatau.. fan pun boleh ar..kasi hentam je (^_^)

      P/s: Aku bukan retis , dan aku okay.. hahaha :p

  5. titan says:

    hoho..banyak tu wehh..bukan senang tu nak kumpul..

    1. FITRIHADI says:

      A’ah kena pastikan setiap minggu ada entry yang menarik dan pembaca yang baru, baru ada like yang baru tiap-tiap hari..boleh juga dapat melalui contest.. tips ni.. hehehe :)


LIKE KAMI DI FACEBOOK