Aug 292011
 

Raya tahun ni, tanak ar buat kad raya letak muka sendiri atau gambar artis comel tu semua dah. Tahun ni aku buat kad raya typography khas untuk pembaca blog Fitrihadi.com. Nah kad rayanya. Ikhlas dari aku. Hihi…

kad raya fitrihadi.com 2011
Not so fresh idea, sebab ni inspired from orang lain punya design.


Dah baca? Ok tak? Last but not least;

Pecah kaca pecah gelas,
Sudah baca, ganti ar balik gelas yang pecah tu.
*hehehe.. jangan marah ar..

P/s: Raya tahun ni, pakai baju raya kaler biru lak. My favourite color. Korang punya baju raya amacam? Best? (macam KL gangster lak..)

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Thanks kepada komen pertama untuk entry sebelum ni. Keep on stalking, buddy!

Sama – sama Fitrihadi.com!
Selamat Merdeka Raya!
~ fina fento

(Visited 44 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Aplikasi Terbaru! – Jemputan Istimewa Untuk Exchange Link Dengan Mudah Di Fitrihadi.com!

Comments

  1. afiq aiman says:

    buat semua pembaca fitrihadi.com dan juga admin, selamat menyambut hari raya aidilfitri dari saya dan Fokusblogger.com. 8-2 ye? Eh silap lak, 0-0 kan hehe

    1. FITRIHADI says:

      masih mabuk bola ke bro. Takpe.. Yang penting MU the best haahaa

      selamat hari raya gak. Maaf kalau ada salah silap. Peace! (^_^)v

  2. Que says:

    selamat hari raya

    1. FITRIHADI says:

      Thanks.. jemput datang beraya rumah.. hihihi..

  3. Wan Perlis says:

    simple tapi smart

    1. FITRIHADI says:

      thanks.. selamat hari raya bro! Maaf kalau ada salah silap. Peace! (^_^)

  4. Que says:

    selamat hari raya, maaf zahir batin

  5. sweet says:

    selamat hari raya jugak buat fit ;)

    1. FITRIHADI says:

      sama-sama.. nak duit raya! hihihi….

  6. titan says:

    baju raya aku warna kuning emas. aku dah ada banyak baju raya warna biru..tu pasal cari warna lain plakk..

    apapun, selamat hari raya.. :)

    1. FITRIHADI says:

      wahh smart tu kaler kuning emas.. memang menyerlah ar..

  7. Ai Nelang says:

    slamat hari raya jugak fit..ni pantun Ai plak..haha

    dua tiga kucing berlari
    manakan sama si kucing belang
    esok kita nak raya lagi
    kalau ada salah silap harap dimaafkang…

    1. FITRIHADI says:

      heheh menarik tu.. thanks sebab beli pantun tu (^_^)

      1. Ai Nelang says:

        orang menjual kita membeli orang berbudi kita berbahasa…tak gitu fit…

  8. salam aidilfitri maaf zahir batin :-)

    1. FITRIHADI says:

      thanks.. lama tak dengar khabar.. sibuk keja ke? hihi..

  9. akubiomed says:

    Salam hari Lebaran. Maaf, zahir dan batin.

    1. FITRIHADI says:

      salam aidilfitri gak. Maaf kalau ada salah silap :-)

  10. selamat hari raya jugak… thn nih akak tema kaler pepel…

    1. FITRIHADI says:

      ohooo mesti cun di pagi raya.. hehehe

  11. Dzafira says:

    Selamat hari raya. Maaf zahir batin.. Baju raya kite kaler pinkkkkk 2pasang. Tiap2 tahun baju raya kaler pink pun tak apa.. hehe

    1. FITRIHADI says:

      Adehh memang pinky betul awak ni.. :p


LIKE KAMI DI FACEBOOK