Aug 252011
 

Hah kan orang dah kata jangan nak bising dengan motor tu. Kan dah terbako. Orang nasihat tanak dengar hehehe




P/s: Moralnya, kalau berlaku kebakaran, panggil bomba. Jangan panggil kengkawan. Nanti diorang tepuk tangan je..hahah..

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Tahniah kepada komen pertama untuk entry sebelum ni. Thumbs up, buddy!

x pnah dgar pon xD
~ Pejuang Cinta

(Visited 2 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video Parody) Balasan Pakwe Kepada Video 'I Love You' Makwenya.

Comments

  1. akubiomed says:

    Lain kali pasang ekzos buluh baru bunyi ting..ting..:-)

    1. FITRIHADI says:

      haha kalau ekzos buluh meletup terus!

  2. phreak-id says:

    relaks je dia motor terbakar. ke memang dia nk bakar? lol

    Terbaru >Bila Terkandas Pada Waktu Berbuka >Iklan Raya Petronas >Anugerah Blog Bersawang

    1. FITRIHADI says:

      haha orang kata kalau nak macho kena maintain cool selali. Tu yang pakcik tu control macho habes-habesan tu. hahaha!

  3. Hans says:

    mak aih
    terbakar gitu jer

    1. FITRIHADI says:

      A’ah terbang gitu je duit beribu-riban! haha…

  4. Wan Gerrard says:

    huhuu ke tu motor kawan die tu :P

    1. FITRIHADI says:

      kalau motor kawan dia memang terkejut beruk dah mamat tu. Kalau motor dia, relax je. Rosak boleh beli baru hehhehe

  5. Ai Nelang says:

    memang terbako hati tuan punyer moto tu..

    1. FITRIHADI says:

      uihh double terbako ni… hehhee


LIKE KAMI DI FACEBOOK