Aug 162011
 

Bebaru ni heboh Lisa Surihani & Yusry KRU nak kahwin sampaikan tarikh perkahwinan pun ada disiarkan di Berita Harian. Tapi tu semua propaganda je tu. Berita Harian bikin gempak je lebih!

gambar kahwin lisa surihani yusri yusry kru
Alololo bagai pinang takleh blah.. jeles aku (T_T)


Cer baca betul-betul kenyataan dari pihak KRU ni.

kenyataan KRU tarikh kahwin lisa surihani yusry kru


[ Image via note KRU studio fan page ]

Tengok! Kan tak betul tu. Bikin gempak je Berita Harian tu. Huhu.. Cer baca komen pertama yang fan kru studio ni bagi. Haha tepat kena sebijik kat dahi si wartawan Zubir tu!

kenyataan kru komen zubir kahwin lisa surihani yusry kru
Terbaik punya komen!


Actually hal perkahwinan ni takleh dibuat main-main. Kengkadang bila ada campur tangan media hiburan boleh porak peranda sesebuah perkahwinan tu. Melainkan media hiburan tu menyokong dan memberi aura positif kepada dunia hiburan takpe gak! So berhati-hatilah. Peace!

Kepada Lisa Surihani, moga bahagia dengan Yusry KRU walaupun hati ini tak rela (T_T). Heehee gurau je..

*Propaganda adalah usaha dengan sengaja dan sistematis, untuk membentuk persepsi, memanipulasi pikiran, dan mengarahkan kelakuan untuk mendapatkan reaksi yang diinginkan penyebar propaganda.
(Garth S. Jowett and Victoria O’Donnell, Propaganda And Persuasion)


P/s: Berita Harian! Meh saya nak ganti Zubir, boleh? hehehe…

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Tahniah kepada komen pertama dalam entry lepas! Keep on stalking, buddy!

alhamdulillah. moga jadi iktibar untuk semua wanita di luar sana, yg masih tercari2 identiti sebenar muslimah mereka.
~ huda

(Visited 35 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Majlis Pernikahan Deqwan (Remaja) & Michelle (Melodi)

Comments

  1. fina fento says:

    uhuhu..sy pn pos benda ni jugak semalam :P

    1. FITRIHADI says:

      hehe saya pun dapat tau dari awak gak.. thanks ye :)

  2. RinnAzrinah says:

    hehehe.. propa je lebih ye?.. silap faham kot tuh…. communication breakdown… lain yg org sampaikan.. lain yg dia faham… hehehe

    1. FITRIHADI says:

      a’ah ye kot.. memang kengkadang mudah berlaku salah faham.. kena hati-hati gak lepas ni..

  3. wrizuan.net says:

    biasa la media tempatan, humor depa kdg2 melebih-lebih..hihihi..:)

    1. FITRIHADI says:

      haha tu ar pasal.. faham-faham je la..

  4. saye says:

    tidak….lisa dah nak kawin…huhu..

    1. FITRIHADI says:

      belum lagi ar bro.. hehhe

  5. UMI QAYREENA says:

    ohhhh jangannnnnnnnnnnnnnn ehehehe

    1. FITRIHADI says:

      napa? jeles ke? hihi..

  6. cci says:

    huhu macam2 cite timbul
    hehe ramai yg post pasal mende ni
    kalau dah jodoh kahwin je la kan huhu ;)

    1. FITRIHADI says:

      a’ah tak baik tangguhkan kahwin.. better cepatkan.. :)

  7. Zida says:

    tu yang nyampah dengan berita harian tu. hahaah semoga kali ni yusri dan lisa kekal :DD

    1. FITRIHADI says:

      a’ah.. amin :)

  8. titan says:

    kalau ye pun, aku tak kesah..elok sangat la tu kawin cepat.

    1. FITRIHADI says:

      a’ah benda yang baik elok dipercepatkan…

  9. Normawati says:

    Tahniah!..Slmt Pgantin Baru..semoga kekal hingga ke hujung nyawa.

  10. Jubah Fesyen says:

    Admin… pohon share kat fb boleh ?


LIKE KAMI DI FACEBOOK