Aug 232011
 

Bagi korang yang takde life asyik nganga depan Facebook, apa kata keluar makan kat restoran Facefood ni. Ada gak iras-iras facebook. hihi..

facefood restaurant facebook
Apsal ada icon Yahoo Messenger tu? Errkk.. Copy paste ar ni..


P/s: Dah lama tak makan luar. Eh kan tengah posa ni.. Silap plak pergi post pasal restoran. Sowie (-_-!)

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Komen pertama untuk entry lepas. Thumbs up buddy! Keep on stalking!

ada isu baru ka? asyik2 benda sama je.. memang takkan habis isu ni.. huhu..
~ Azah

(Visited 133 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Pokok Besar Tumbang Semasa Taufan Sandy

Comments

  1. Midah says:

    kat mnni?

    1. FITRIHADI says:

      Ntah. Maybe China atau Jepun kot..

  2. hahaha… gabung ney.. facebook dgn ym.. :D
    agak2 dye punya menu pown ada nama facebook ek.. :D

    1. FITRIHADI says:

      ye kot.makanan dia semua ada muka orang agaknya hehe

    1. FITRIHADI says:

      kat tepi umah aku je.dtg ar hehe ntahle. Rasanya kat China atau Jepun kot

      1. Pojiepooh says:

        sengal! hahaha..
        selamat hari raya!

  3. Dzafira says:

    Post pasal restoran tak ape.. post pasal mknan tu yg buat air liur meleleh.. hehe

    1. FITRIHADI says:

      oh ye ke?? nanti ar esok nak post pasal makanan. hehehe…

  4. akubiomed says:

    Macam mana cerita nih :-)

    1. FITRIHADI says:

      ntah.. diorang copy paste kot

  5. sis92 says:

    kalau ada kt mlysia ni kompom jalan jem, huhu

    1. FITRIHADI says:

      a’ah try ar buka kedai pakai papan tanda gini.. sure laku haha…


LIKE KAMI DI FACEBOOK