Aug 102011
 

Nampaknya Arlene Tan bt. Khalid dah buat laporan polis berhubung tuduhan Gaysec mengatakan beliau adalah Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara. Berikut adalah laporan polis yang dibuat si Arlene Tan ni.

laporan polis arlene tan kahlid makcik hajjah sitt al wuzara

[ Image via 1peluru.blogspot.com ]

Sekarang ni, isu siapa Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara yang menghina Islam ni masih samar-samar. Kalau si Arlene Tan nak bersihkan nama dia, macam yang aku mention kat entry lepas, dia kena;

si Arlene Tan ni mesti dikuarantinkan tanpa sebarang hubungan dengan dunia luar. Takde phone, takde tenet dan takde PC. Lepas tu korang provoke-lah Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara supaya dia balas komennya. Kalau dia respon dalam segala laman akaun sosialnya, maka bermakna Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara ni bukan Arlene Tan. Kalau tak respon, maknanya kena siasat lagi dengan lebih telus. (Idea dari drama CSI. hihi…)
~ Fitrihadi, 2011

Apa pun kita berharap kebenaran akan terpancar jua akhirnya. Dan Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara akan menerima hukuman yang setimpalnya. Oh ya. Bagi yang tak tahu, Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara ni dilahirkan Islam tapi murtad dalam diam serta menjadi pelarian kerana diancam oleh family sendiri dan of course oleh perundangan Malaysia yang tak membenarkan murtad. Sebab tu dia menghina agama Islam ni. (Hasil carian aku sendiri thru cache topix.com dan komen dia di socialmediatoday.com)

_ _ _ _ _ _ __ _ _ _

Tahniah kepada yang memberikan komen pertama dalam entry sebelum ni. Thumbs up!, buddy

nice gak idea tu. isk2 macam2
~ matjoe

(Visited 18 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Luahan Hati Pembaca Fitrihadi.com Terhadap Video Sebenar Perhimpunan Bersih 2.0

Comments

  1. wah! dia dah buat laporan polis, sapeee kah sebenarnya???

    1. FITRIHADI says:

      masih tertunggu-tunggu kebenarannya…

  2. nur syafiqah says:

    haha bagus gak idea kuarantin tu..tapi macam mana kalau die ade suruh sape2 reply kn comment2 dy..yg sekepala nga die la..

    1. FITRIHADI says:

      erm ntah la.. better cuba dulu baru tau..

  3. Wan says:

    serius serius

  4. alin says:

    iskk..tu la bahananyer dunia siber ni… kalo betol si arlene tan ni bkn mokcik tu… dah kire aniaya org… kesiannyer… bygkan le kalo kite di position si arlene ni… x psl2 jek kene tuduh… huwaaa…. ngeri.. nauzubillah.. minta dilindungi ALLAH… amin.

    1. FITRIHADI says:

      a’ah kalau sekadar tuduhan better jangan percaya lagi kecuali ada bukti yang kukuh atau ada pengakuan dari empunya nama Hajjah Sitt tu sendiri.. fitnah kot kalau percaya tanpa tau kebenarannya.. uihh tanak ar makan daging sedara sendiri..

  5. mimiehyuk91 says:

    hanya orang yang berada di pihak yang benar akan berani menegakkan keadilan. bersabarlah Arlene. banyakkan berdoa supaya identiti MSAL terbongkar dan nama anda dapat dibersihkan kembali.. ^_^

  6. miza says:

    kalau die je sorg yg pakai akaun 2 mmg la mnjdi tp amcm klo ada org laen pun gune akaun 2??

    1. FITRIHADI says:

      ermm masalah gak tu…


LIKE KAMI DI FACEBOOK