Aug 192011
 

Percaya tak sebuah kipas mampu buatkan sebuah kereta terbalik? Well, itulah hakikatnya yang korang takleh caya sangat sebab ini hanya gimik untuk pengiklanan sebuah kipas senyap berjenama Arno. Hehe..

Apa pun bagi aku, iklan ni memang kreatif ar untuk tarik pelanggan diorang. Thumbs up, creativer!

arno silence fan push car


P/s: Pakai kipas pun still panas. Baik pakai air-cond, nyaman skit!

_ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _

Tak dapat update komen pertama sebab ini adalah scheduled post. Sekarang aku ‘outstation’ ke Penang. Ada urusan family skit. :)

Comments

  1. Hanif says:

    Memang kreatif kedai tu..tapi kena terbalikkan satu kereta…iskkk tak mahu aku ..
    Lawa lak keta tu

    1. FITRIHADI says:

      strategi perniagaan bro.. biar tumbang satu kereta asalkan pelanggan datang satu kampung! hehehe…

  2. Dzafira says:

    Sayangnya kalau kete tu calar balar kena jalan tar…

    1. FITRIHADI says:

      memang calar balar pun.. abis cermin sisi hancur.. huhu

  3. saye says:

    kekreatifan yang terbaik…

  4. akubiomed says:

    Wah hebat betul iklan kipas

    1. FITRIHADI says:

      strategi perniagaan tu..

  5. titan says:

    pehh, sampai tergolek kereta tu. haha..

    1. FITRIHADI says:

      haha tu ar pasal.. sanggup diorang korbankan keta tu demi sebuah kipas…

  6. Ajeyy Rawk says:

    salam ziarah :)
    jemput laa datang jenguk entry terbaru saya yer .. :D

    http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/08/hasil-edite-gambar-dengan-picnikcom.html

    1. FITRIHADI says:

      terima kasih :)