Aug 192011
 

Percaya tak sebuah kipas mampu buatkan sebuah kereta terbalik? Well, itulah hakikatnya yang korang takleh caya sangat sebab ini hanya gimik untuk pengiklanan sebuah kipas senyap berjenama Arno. Hehe..

Apa pun bagi aku, iklan ni memang kreatif ar untuk tarik pelanggan diorang. Thumbs up, creativer!

arno silence fan push car


P/s: Pakai kipas pun still panas. Baik pakai air-cond, nyaman skit!

_ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _

Tak dapat update komen pertama sebab ini adalah scheduled post. Sekarang aku ‘outstation’ ke Penang. Ada urusan family skit. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  11 Responses to “(Gambar) Kipas Keluaran Arno Yang Mampu Menterbalikkan Sebuah Kereta. Hebat!”

  1.  

    Memang kreatif kedai tu..tapi kena terbalikkan satu kereta…iskkk tak mahu aku ..
    Lawa lak keta tu

  2.  

    Sayangnya kalau kete tu calar balar kena jalan tar…

  3.  

    kekreatifan yang terbaik…

  4.  

    Wah hebat betul iklan kipas

  5.  

    pehh, sampai tergolek kereta tu. haha..

  6.  

    salam ziarah :)
    jemput laa datang jenguk entry terbaru saya yer .. :D

    http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/08/hasil-edite-gambar-dengan-picnikcom.html

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>