Aug 272011
 

Firstly aku nak korang tengok gambar jambatan di bawah ni betul-betul. Lihat setiap sudut gambar tersebut. Tengok apa yang ada.

gambar jambatan tasik berhantu


Dah dah dah. Actually gambar tu takde apa pun. Hehee yang sebetulnya ada sambungan gambar tu yang dipotong. Gambar bawah ni baru betul-betul ada hantu atas jambatan tu. Gila ar. Tetiba je muncul. Terkejut eden!

gambar jambatan tasik berhantu


P/s: Bulan puasa ni manada hantu. Bukankah syaitan dan iblis akan dibelengu dan di ikat semasa bulan puasa. So jangan takut.. tu gambar je kot. Hihihi…

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Tahniah kepada yang memberikan komen pertama untuk entry sebelum ni. Keep on stalking, buddy!

fuyooo kuat gila mercun tu..mercun ape tu..mercun bom ke
~ kumbang jingga

(Visited 93 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Rahsia Default Password Untuk Peti Besi Hotel Adalah...

Comments

  1. Hanie Ly says:

    OK… utk org yg pengecut cam akakk nih… dat is so NOT COOL! hehe Slamat hari raye dik… ;P

    1. FITRIHADI says:

      hihi gurau je.. jangan marah ar.. selamat hari raya gak akak! Maaf kalau ada salah silap. Nak duit raya! (^_^)

  2. mimiehyuk91 says:

    taku nak tengok punya pasal. terus scroll smpy bawah. haha~

    1. FITRIHADI says:

      eh relax ar.. manada pun hihihihi

  3. nash says:

    hahaha.. sakai la tetiba ade gambar hantu jepun kat bawah :D

    1. FITRIHADI says:

      eh ye ke? manada ar.. perasaan bro je kot. hahaha…

  4. akubiomed says:

    Aduhai Fit sudah tidak ada kerja dah :-)

    1. FITRIHADI says:

      heheh jangan marah ar…

  5. Dzafira says:

    Dah penah tengok gambar ni.. kali ni tengok dah tak takut sebab dah tahu apa ada.. hehe..

    1. FITRIHADI says:

      hahah ye laa.. tak surprise ar camni :p

  6. titan says:

    hehe..terkejut boboi. haha..

    1. FITRIHADI says:

      baik-baik terkejut. Kang masuk tasik lak…


LIKE KAMI DI FACEBOOK