Aug 042011
 

Kalau aku suka ke empat-empat gambar GIF ni takkan korang pun tak suka. Yang paling kelakarnya gambar last sekali. Cer tengok cer tengok. Hahahaha.. Kesian minah tu kena cakar kat tempat sensitif!

cat thriller
Ingat tak kucing yang menari rentak Thriller Micheal Jackson tu? Hehehe…


Lagi gambar animasi GIF dibawah!

tangga bergerak
Pening tak tengok menatang ni? hehehe…


angry birds attack
Bila Angry Birds menyerang. Larikk!!!


cat attack girl vagina
Awwww!!!!


Adehh kelakar ar korang yang buat animate gif ni.. kreatif sungguh!

_ _ _ _ _ _ _ _ _

Tahniah kepada yang memberikan komen pertama dalam entry lepas! Thumbs up and keep on stalking, bebehh!!

enjin keta ni takkan mati selagi aku tak mati..mamat keta tue kata….
~ saye

(Visited 135 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Lagi Sekor Kucing Berjalan Dengan Dua Kaki. Haha Comel!

Comments

  1. topo says:

    kalau rajin ko usya kat cisdel aku ada post banyak gambar gif pening tu hohoho

    1. FITRIHADI says:

      haha nyesal aku cari.. pening mata aku petang2 gini.. adeh.

  2. matjoe says:

    kat google plus ramai yang share GIF yang nice

    1. FITRIHADI says:

      ouh ye ke? saya tak aktif ar G+ tu… camna suasana kat sana??

      1. afiq aiman says:

        betul tu. G+ banyak gambar gif

  3. Hanif says:

    heheheheh..lawak..

  4. RinnAzrinah says:

    yg 2nd tuh mmg pening… sakit mate tengok…. yg lelain tuh biase jerr….

    1. FITRIHADI says:

      haha relax-relax.. ambik nafas dulu

  5. hafizaiman95 @ fizs says:

    poning tgk gmbr yg kedua tu

    1. FITRIHADI says:

      ambik ar buat wallpaper pc haha

  6. akubiomed says:

    Pernah buat gif animation tapi makan storan lebih sikit

    1. FITRIHADI says:

      a’ah gif animation memang makan ruang skit

  7. Wan Gerrard says:

    last skali sakit :P

    1. FITRIHADI says:

      haha kesian minah tu.. adeh..


LIKE KAMI DI FACEBOOK