Aug 012011
 

For sure, mesti ramai antara korang yang kenal dengan watak ‘Fuuuuuuuu’ atau ada jugak yang bubuh nama watak tu #foreveralone. Ni hah kartunnya. Sadis woo tengok gambar ni. Rasa macam nak tampar je.

cartoon foreveralone


Tu kartun. Cuba bayangkan camna rupa watak kartun #foreveralone ni di alam nyata ni. Cer tengok! Hahaha…

foreveralone fuuu guy
Fuuuuuuu!!!


Kat mana aku suggest korang pakai topeng sengal ni;
  • Bila terkentut dalam lif. Pastu korang sebut fuuuuuu mesti siapa-siapa pun tak berani kata apa-apa.
  • Bila nak kena marah dengan bos. For sure, sekali pandang je bos korang akan fired korang sebab korang menjatuhkan imej syarikat. Hahaha…
  • Time takde helmet. Kalau polis trafik tahan, kata je takde saiz. Dengan muka huduh gila, mesti boleh lepas punya sebab polis dah naik menyampah dengan muka sampah tu.
  • Pakai masa nak sakat budak-budak yang main meriam buluh tu. Mau lari lintang pukang bila tengok muka seram gila.
LIHAT JUGA:  (2 Video) Mat Rempit Malaysia Yang Kelakar...

Hahaha ok just kidding! Keep on stalking, buddy! See ya.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Congrats kepada yang meninggalkan komen pertama dalam entry sebelum ni. Thumbs up buddy! Keep on stalking :))

OMFG COMELNYA.. jahat siot bapak dia tu
~ MrRollies

(Visited 71 times, 1 visits today)

Comments

  1. fuuuuuuuuuuuuuuuu :)

  2. afiq aiman says:

    mak aih. ngeri. fuuuuuuuuu…mmg foreverandever alone kalau mcm ni gayanya haha

    1. FITRIHADI says:

      a’ah kesian mamat tu.. haha

  3. MrRollies says:

    im stalking joO!! FUU

    1. FITRIHADI says:

      yeahh keep on stalking dude!! (^_^)

  4. matjoe says:

    gila laa, forever alone betol. kostum yg besh

    1. FITRIHADI says:

      hihi kreatif mamat tu buat.. tapi rasa ngeri lak tengok.. adeh…

  5. saye says:

    kesian kat fuuuuu….

  6. akubiomed says:

    Boleh pakai topeng untuk sambut Halloween :-)


LIKE KAMI DI FACEBOOK