Aug 012011
 

Selalu kita dengar orang buat surgery untuk cantikkan payudara bagi wanita dan bagi lelaki tak payah nak bedah-bedah. Buat je chest exercise untuk dapatkan dada yang bidang.

Tapi bagi seorang lelaki bernama Erik Holer yang ada penyakit kat.. errr tetek dia, yang menyebabkan tisu bawah..err tetek dia membesar macam perempuan, terpaksa lah dia dibedah untuk buang tisu tersebut. Kalau tak, nanti…errr tetek dia akan jadi lebih besar macam Pamela Anderson. *Weh posa ni. Dok cita pasal PA lak. Adeh….*

tetek lelaki

Holler had a condition called gynecomastia, which causes male breast tissue to swell and take on a female shape. Gynecomastia should not be confused with the kind of enlarged chest caused by an excess of fat cells in overweight men. People with gynecomastia actually produce the kind of breast cells found in women, and the shape and distribution of those cells create a chest that looks female rather than overweight.

[ Berita via ABCnews.go.com ]

_ _ _ _ _ _ _

Tahniah kepada yang memberikan komen pertama pada entry lepas! Thumbs up for him!

tak jadi berbuka kalau mcm ni hehe
~ afiq aiman

(Visited 116 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Kanak-Kanak Cedera Tin Pepsi Meletup

Comments

  1. MrRollies says:

    common dah penyakit ni… lol

  2. RedBoys says:

    wow.. kalau biar lagi besar kan.. huhu

  3. saye says:

    tidakkkkk………………

  4. akubiomed says:

    Pernah terbaca masalah lelaki mempunyai payu dara didalam akhbar tempatan. Pembedahan kes macam ini dibenarkan


LIKE KAMI DI FACEBOOK