Aug 082011
 

Siapa Makcik Hajjah Sitt Al Wuzara? Saja aku nak siasat lepas baca dokuman pembongkaran identiti Makcik Hajjah Sitt Al Wuzara oleh Gaysec ni. Dan akhirnya membawa kepada beberapa akaun sosial miliknya. Dan yang pasti, kalau blog atau akaun sosialnya ditutup sebab korang report, dia pasti akan kembali dengan akaunnya yang baru.

blog makcik hajjah sitt alwuzara


Contohnya kalau blog makcikhajjahsittalwuzara2u.wordpress.com kena banned, lepas tu muncul pulak makcikhajjahsittalwuzara99.wordpress.com. Dengan isi yang sama macam blog lama. Mungkin dia buat back-up sebab tau blog dia akan kena banned. Aku rasa makhluk ni macam bermati-matian nak sebarkan ajaran sesatnya yang mengutuk Islam. Bila aku baca isi blognya, memang kurang ajar dan akan memesongkan aqidah orang yang kurang mendalami ajaran Al-Quran. Nauzubillah…

Antara ayat-ayat kontroversi makhluk bernama Makcik Hajjah Sitt Al Wuzara adalah;
  • Babi Muhammad kaki pendusta, penyangak padang pasir Arab yang maha menyesatkan. Mari bongkarkan rahsia peribadinya yang keji itu!!
  • Toksah terpedaya oleh tipu muslihat babi Muhammad yang tidak waras tu!
  • (Ayat tidak dapat disiarkan)

Dan gambarnya yang paling kontroversi adalah;

gambar Makcik Hajjah Sitt AlWuzara
(Terlalu kasar untuk disiarkan publicly) Masyaallah…


So korang nak tau tak segala akuan sosial milik Makcik Hajjah Sitt Al Wuzara yang aktif sekarang ni? (mungkin akan bertukar bila dia kena banned nanti) Meh aku share dengan korang;
LIHAT JUGA:  (Berita) Kereta Wanita Panik Langgar Kedai Runcit Lucky Mart

Berkaitan dengan pembongkaran identiti sebenar Makcik Hajjah Sitt AlWuzara baru-baru ni, aku tak boleh nak percaya seratus peratus. Melainkan pemilik nama Makcik Hajjah Sitt AlWuzara tu sendiri yang tampil mengaku. Bukan apa takut gak kot benda ni fitnah, berdosa gak kalau percaya. Apa-apa pun Allah itu maha mengetahui. Kalau bukan di dunia, di akhirat nanti pasti Makcik Hajjah Sitt AlWuzara akan dapat balasannya.

Akhir kata, aku harap lebih ramai pemilik IC yang ada nama Islam tu betul-betul mengamalkan ajaran Islam. Patuhi rukun Islam 5 perkara tu. Fahami Islam. Jauhi maksiat dan zina. Amalkan kesederhanaan. Insyaallah Allah akan menerima dan menolong kita seadanya. Selamat berpuasa! *Saja nak bagi nasihat dalam bulan yang mulia ni :-)*

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Tahniah kepada yang memberikan komen pertama dalam entry lepas. Thumsb up, buddy!

sedap mata memandang ke sedap jus tu lagi? hehe.
~ afiq aiman

(Visited 31 times, 1 visits today)

Comments

  1. isk..isk..dia ni memang patot mamposssssssss!

    1. FITRIHADI says:

      hoho sabar kak.. berdoalah dia akan dapat balasannya..

  2. hpmurah2u says:

    bahaya tol beliau..huhu

    regards,
    jom tgk hanpon

    1. FITRIHADI says:

      a’ah memang bahaya…

  3. annadzirah says:

    tak tau pun pasal mokcik ni..
    haih mokcik nak kena tazkirah ni..
    T__T

    1. FITRIHADI says:

      dah lama actually.. tapi baru-baru ni panas balik bila hacker gaysec kata nak bongkarkan identiti dia..

  4. menj says:

    Dia ni ada masalah mental agaknya.

    1. FITRIHADI says:

      actually, dia ni dilahirkan Islam tapi murtad dalam diam sebab diancam family dan orang sekelilingnya.. tu yang dia memberontak dalam internet tu…

      1. menj says:

        Saya rasa MHSAW cuma mengambil kandungan daripada laman-laman web anti-Islam dan menterjemahkannya dalam Bahasa Melayu. Dakwaan-dakwaan jahat beliau terhadap Islam bukannya benda baru bagi saya.

  5. shiro says:

    hmmm 1st time la aku dengar pasal makjah neh.
    apsal prangai dia macam abu lahab dan anak2nya?
    orang ni tak betul. mesti ada supporter dia untuk buat keja cam ni. wallahualam.

    1. FITRIHADI says:

      ntahlah… masih kabur lagi tentang identiti makjah ni.. moga dia akan dapat pembalasannya nanti…

  6. Dah nampak muka dia kat 1 blog mamat ping Selangor Bloggers. Hampeh jerk.. “im not Malay, Chinese either Indian” katenyer lah.. Caucasian kot? LOL~

    yours
    SH

    1. FITRIHADI says:

      erm tak pasti gak samada muka tu milik Sitt Alwuzara atau tak..tunggu je la bila kebenarannya terbongkar nanti…

  7. pharmalif says:

    Memang xwaras minah tu. muka mcm baik. ayat mcm ntah pape je. Gila!

    1. FITRIHADI says:

      masih belum tahu siapa sebenarnya makcik tu.. moga kebenarannya akan terbongkar nanti..

  8. fafa says:

    xpe,,bia je dye..
    org cmtu xkan le hdup sng lme2,,
    msty dpt bale nye nnti..
    t bia dye bersuke ria dlm jail..

    1. FITRIHADI says:

      a’ah berdoalah makcik tu akan dapat balasannya nanti…

  9. akubiomed says:

    Kalau dapat mengelak didunia belum tentu di Hari Pembalasan

    1. FITRIHADI says:

      betul tu.. tunggu masa je..

  10. […] Arlene Tan Bt Khalid, maka diorang berdua telah memberikan reaksi atau respon masing-masing dalam laman akaun sosial masing-masing. I am saddened by this situation as this is really a sick act by a bunch of people who love to […]

  11. Anonymous says:

    ada beberapa persoalan belum jelas yang mungkin serba-sedikit boleh kita nilai.

    1. kenapa dalam pendedahan Gaysec, gambar Arlene Tan kena ganding dgn gambar Asy’ari J. Asni?

    2. dari segi senyum dan bentuk hidung, Arlene Tan ngan Asy’ari J. Asni lebih kurang sama. kalau nak kata adik beradik, nama lain. ye tak?

    3. Asy’ari J. Asni adalah seorang gay dan Makcik Sitt juga dalam penilikan umum mungkin seorang ‘nyah’? kebetulan?

    4. Asy’ari J. Asni juga salah seorang member dalam FB group Murtads in Malaysia and Singapore. dalam profile Asy’ari J. Asni tercatit “Lives in Singapore”

    5. dalam profile Asy’ari J. Asni tercatit “Lives in Singapore”

    6. kebanyakkan post dari Makcik Sitt di WP nya byk menggunakan gambar Lady-GaGa. salah satu music atau celebrity yang diminati ialah Lady-GaGa tapi ini mungkin tidak penting kerana sesiapa pun boleh meminati Lady-GaGa.

  12. […] aku siasat juga siapa Arlene Tan ni dan Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara ni. Tapi aku dapat banyak carian tentang Hajjah Sitt Al-Wuzara je. Korang korek ar entry lama aku tu. Ada je info pasal MHSAW tu. Akhir kata, korang yang turut […]

  13. titan says:

    yang aku pasti, dia dah berjaya buat aku marah. cis.


LIKE KAMI DI FACEBOOK