Aug 032011
 

Dah tengok gambar-gambar objek sekeliling korang yang nampak macam wajah manusia yang first dulu ni? Kalau dah, jom tengok lagi. Rupanya ada banyak objek sekeliling yang nampak macam wajah manusia. Erkk.. menakutkan juga dunia ni…

objek imej wajah manusia


Lagi gambar objek yang kelihatan seperti wajah manusia dibawah!

objek imej wajah manusia


objek imej wajah manusia


objek imej wajah manusia


objek imej wajah manusia


objek imej wajah manusia


objek imej wajah manusia


objek imej wajah manusia


objek imej wajah manusia


objek imej wajah manusia


objek imej wajah manusia


objek imej wajah manusia


[ Images via darkroastedblend.com ]

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Thumbsssss up untuk komen pertama dalam entry lepas! Keep on stalking, buddy!

Semangat betol bercerita pada patung… Terkejut beruk agaknya kalau patung tu boleh bagi respon.. haha
~ Dzafira

(Visited 36 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Ilusi Optik Dua Kotak Berwarna Yang Berubah

Comments

  1. ninie says:

    Banyaknya wajah serupa manusia dlm dunia ni…tkt plak sy tgk…hehe

  2. Wan Gerrard says:

    huhu cool gak, sama ada sengaja dibuat atau kebetulan :P

    1. FITRIHADI says:

      kebetulan yang disengajakan hihihi

  3. Dzafira says:

    Ada gambar yang menakutkan bila ditengok…… Uisshhh.. Seram.

  4. iekasub =) says:

    cool lah. saya suka objek2 pelik cmni~! :D

    1. FITRIHADI says:

      hoho ye ke? nanti saya share lagi kalau ada benda yang pelik2

  5. akubiomed says:

    Ini bukan tipu-tipu. Ini betul betul <–ambil dialog Pendekar Bujang Lapok

  6. afiq aiman says:

    bertuah la sapa komen 1st. dapat backlink percuma haha. sangat cool gambar2 tu

    1. FITRIHADI says:

      saja nak hargai reader blog ni. hehehe tanpa diorang siapalah nak kenal blog ni (^_^)

  7. hafizaiman95 @ fizs says:

    apo bnyk bonar muka manusia ek??

  8. Amry says:

    suka yang gambar batu tu…gamabr bumbung rumah tu pon sempoi gak..heee

    1. FITRIHADI says:

      try ar buat kat umah bro.. nanti semua macam takut je nak lalu hhihih

  9. Lizz says:

    scary pulak tengok gambo batu bentuk manusia tu,kang2 malam hidup plak kang.hahahahaha.

    1. FITRIHADI says:

      kalau hidup time malam-malam, lari je la.. hahaha

  10. azura says:

    dah macam muka prob kawan adudu aje gayanya

    1. FITRIHADI says:

      haha bayangan je tu..


LIKE KAMI DI FACEBOOK