Jul 062011
 

man vs women
(Visited 3 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Wordless Wednesday #11 – #Foreveralone

Comments

  1. mak says:

    hahahaha..bnyk betul ye button2 kat women tu! Lelaki je senang..satu je suisnya yg ada!

    1. FITRIHADI says:

      haaha wanita memang comlicated.. memang susah nak faham.. adeh…

  2. wrizuan[dot]net says:

    double meaning tuuu…..

    1. FITRIHADI says:

      apa meaning2 tu? terang ar sikit hehehe

  3. lydzar says:

    sebenarnya men pon ada byk suis jugak. saje dorang sorokkan..

    1. FITRIHADI says:

      eh manada.. kitorang tak serabut macam perempuan.. hehehe

  4. MDHAFiZ.NET says:

    sape tak faham memang rugi…ahah…

    1. FITRIHADI says:

      aku tak faham.. cuba terang sikit hehee

  5. Heidi Shafiq says:

    pompuan bukan ade dua button je ke? ko kan selalu gentel.. xkan tak tau.. :P

    1. FITRIHADI says:

      eh eh eh.. nak aku gentel ko punya?? hahaha..

  6. Que says:

    pompuan complicated..hahahaha

    lelaki plak selalu ‘turn ON’ wakakakak

    1. FITRIHADI says:

      err no komen haha

  7. serol says:

    hehe.. lelaki ni simple je.

    1. FITRIHADI says:

      tau takpe.. simple dan sporting tak macam perempuan hehehe

  8. heheh jgn mrh kaum hawa smo :P

  9. jannah says:

    haha.. bisalah ..teliti..:)

    1. FITRIHADI says:

      teliti ke cerewet? hehehe..

  10. Dzafira says:

    Dua2 tgh on… Hidup ni saling melengkapi…

    1. FITRIHADI says:

      dua2 tengah on???

  11. akubiomed says:

    Banyak yang tersirat mengenai wanita. Kalau yang setakat ada awek belum cukup kenal lagi pasangannya itu :-)

    1. FITRIHADI says:

      a’ah biar kenal betul2 dulu baru ambik jadi pasangan hidup..

  12. hafizaiman95 @ fizs says:

    banyaknyer suis kt perempuan….

    1. FITRIHADI says:

      haha tu tandanya perempuan tu serabut!


LIKE KAMI DI FACEBOOK