Jul 232011
 

Aku rasa masih ada yang belum tengok testimoni facebook logout dapat duit dari Kyo Propaganda ni. Dan bukan calang-calang orang yang berjaya dan kaya ni. Semuanya ada nama dan dikenali ramai. Jom ar join sekaki. Heehee…

 

 

P/s: Yang aku paling tak tahan dia punya gelas sirap tu. Mak aih. Gelas untuk gajah ke apa tu. Hahaha… Thumbs up KYO Propaganda! You rocks!!! d(^_^)b

(Visited 9 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Superman Ditemui Terbang Sebelah Kereta???

Comments

  1. Que says:

    macam harem je..btw mmg kretif gile r dorg

  2. cimi says:

    aku malas la nak tunggu load. boleee tak kau cite je?

  3. Sobri Mansor says:

    Ingatkan ape la tadi…. hihihihi… lawak giler

  4. fina fento says:

    hahahahh,,baik punya parodi

  5. Fitri says:

    slm.
    nk tanya sikit fitri.
    mcm ne nak daftar untuk program ni?

    1. FITRIHADI says:

      eh tak tengok ke video tu? ini parody je la.. bukan betul pun… hehehe…

  6. akubiomed says:

    Ruginya sebab tidak akaun Facebook. Kalau ada akaun Twitter boleh tak? :-)

  7. titan says:

    hoho..memang terbaiklah..terlogout plakk..

  8. […] Lagi satu cara nak kaya melalui FB boleh cuba Facebook Logout. Keh keh keh Category: WOAH Tag: 1 like 1 dolar, facebook like July 15, 2012 at 8:55 […]

  9. amirulcyber says:

    buat duit dgn fb mmg dh jd fenomena masa ni.beruntung generasi hr ni.telah terbukti ramai yg sudah menjana pndpdtn ribuan rggt hanya dr rmh dgn fb.sememangnye satu kerugian kepada sesiapa yg tak cuba buat duit dgn fb.


LIKE KAMI DI FACEBOOK