Jul 252011
 

Jangan di sangka budak skate atau yang sewaktu dengannya tu takde guna untuk bangsa dan negara. Sekurang-kurangnya diorang bersukan menyihatkan badan dan tak buang masa. Apa pun, diorang gak yang tolong makcik tu keluarkan dua orang bayi dia dari kereta yang terkunci tu. Walaupun yang pecahkan cermin tingkap tu bukan skater but still diorang ada tolong pada mulanya. Thumbs up!



P/s: Orang yang nampak jahat kadangkala tak jahat pun. Orang yang nampak baik kadangkala tak baik pun.

_ _ _ _ _ _

Tahniah kepada komen pertama pada entry sebelum ni [(Trailer | Sinopsis) Captain America: The First Avenger];

mcm bes je…
~ syu90

(Visited 4 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Pakwe Kacak Korang Yang Ada Suara Gollum 'LOTR'. Seram Siot!

Comments

  1. akubiomed says:

    Jangan pandang rupa tetapi pandang hati budi


LIKE KAMI DI FACEBOOK