Jul 072011
 

Korang ingat tak scene dalam filem The Mummy di mana Breandan Fraser and the gang ni naik kapal terbang untuk larikan diri dari mamat ala-ala firaun kejam tu. Pastu si firaun tu buat satu ribut pasir yang besar gila babun untuk makan kapal terbang yang BF tu naik.

sandstorm phoenix the mummy


Dan di Phoenix baru-baru ni ada satu ribut pasir yang kelihatan macam dalam scene tu. Ribut pasir yang besar gila. Subhanallah. Tu baru sikit je tu. Kalau tiupan sangkakala nanti ntah la camna. Wallahualam. Dan lagi satu video adalah video sorang mamat ni memandu ke dalam ribut pasir tu. Gila ar weh!!



(Visited 30 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Bas Langgar Pelajar

Comments

  1. catzer says:

    pergh…itu kalau kat luar time tu..mau buta mata..

  2. fina fento says:

    alaaa..ending dia cmana? takutnya tengokkk

  3. akubiomed says:

    Kawan saya bertugas di Dubai pernah alami pengalaman ribut padang pasir.


LIKE KAMI DI FACEBOOK