Jul 062011
 

Air Perahan Kain Buruk Dalam Periuk Goreng KFC? Adeh… Kesian pulak aku dengan KFC sekarang ni. Disebabkan mentaliti beberapa budak melayu yang tertinggal otaknya di toilet umah diorang, habis KFC kena hentam. Aku seboleh-bolehnya tak nak salahkan KFC. Sebab yang melakukan benda-benda tak senonoh tu bukannya boss atau manager KFC, tapi budak-budak yang masih tak kenal dunia, tak kenal agama.

Aku pun dah malas nak ulas isu ni lepas dah panjang membebel kat entry pertama dan entry kedua pasal budak-budak tak cukup akal yang sanggup cemarkan nama baik KFC. Korang nilai ar sendiri.

Take note yang ini video tahun 2009. Lagi lama dari kes Oktober tahun lepas tu. Jadi, perkara ni berlaku sebelum diorang ambik langkah pasang CCTV kat tempat memasak. Ada banyak perbezaannya dengan masa sekarang. Harap korang tak buat penilaian melulu je..



KFC. Saya rasa korang patut ambik chef dan pekerja yang ada ijazah atau diploma ar. Dalam video ni nampak macam budak-budak baru kenal dunia ja.. Tak bagus untuk reputasi KFC sendiri…
(Visited 2 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  KFC Spot & Win Contest! Boleh Menang iPad 2, iPhone 4 & Garmin GPS!

Comments

  1. syahjehan78 says:

    memang bingai bin mangkok hayun la mereka.. hangin aku tgk kan

    1. FITRIHADI says:

      semua orang pun fedap tengok video ni.. adeh.. sabau je la..

  2. fiezah91 says:

    budak2 ni bangang! sebab dua budak ni habis semua boikot kfc. haih!

    tapi rasanya tak putut pun nak buat entri dan nak share video pasal ni sana sini. Kesian woo KFC.

    1. FITRIHADI says:

      tapi ramai yang sebarkan sebab nak pupuk rasa benci orang tanpa usul periksa. rasanya semua main hentam je tanpa tahu yang ini adalah video tahun 2009.. sebab tu saya publish sebab nak clearkan semua perkara yang ramai orang tak tahu..

    2. FITRIHADI says:

      a’ah biar Allah yang balas apa yang dia buat tu.. memang cari nahas betul…

  3. aim says:

    takper..kitaorang dah biasa kena macam ni… lagipun budak2 yang tulis entri pasal ni tak pernah siasat pun dari mana diorang dapat… main hentam kromo jer macam kes jin shamsudin meninggal dulu… nasib baik diorang dapat info cepat yang tu cuma khabar angin.. per pun selain kfc kedai2 lain pun ada buat juga.. depend pada saper yang buat hal dengan tukang masak… terutamanya costumer…

    1. FITRIHADI says:

      ermm kalau camtu memang teruk ar.. nak berurusan dengan diorang pun kena layan macam raja baru dapat makanan bersih.. adeh..

  4. fina fento says:

    dem. saya salah sorang penyebarnya T__T

    harus clearkan balik keadaan.

    thanks kasi info.

    1. FITRIHADI says:

      clearkan lah selagi sempat :)

  5. zik says:

    entahla… ada hikmahnya semua ini… wallahuallam

    1. FITRIHADI says:

      ermm budak2 ni saja nak burukkan nama KFC.. nanti dapat ar balasannya tu..

  6. Que says:

    lumrah manusia..kita akan cari kesalahan orang lain je..tp kesalahan diri sendiri kita wat2 xnampak…peace!!

    1. FITRIHADI says:

      a’ah memang lumrah manusia.. tau nak tuding jari je tanpa tau cita sebenar..

  7. akubiomed says:

    Bongkar lagi kisah buruk. Harap pihak KFC pulih reputasi rangkaian restoran mereka ini

  8. hafizaiman95 @ fizs says:

    hish.. ini la manusia.. suke menuduh tnpa usul periksa.. mcm Hafizaiman95 @ Fizs kena.. kesimpulannyer, jom ramai2 mkn kfc.. mintak bro FITRIHADI belanjer,,, hikhik

    1. FITRIHADI says:

      belanja?? Larik!!!!!


LIKE KAMI DI FACEBOOK