Jul 132011
 

Aku rasa ramai yang tak pernah tengok acara pelancaran pertama kapal-kapal laut ke dalam laut ni. Dan sebelum ni aku pun tak tau yang kapal-kapal gergasi tu dihumban macam tu je ke laut masa pelancaran pertama. Perghh hebat siot!! Ternganga aku tengok!



P/s: Tengok orang kena humban dalam laut pun best gak.. Apatah lagi yang kena humban tu. Syok habes! Hahaha.. dah lama tak mandi laut weh!!
(Visited 3 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Gelas Untuk Ketua Kongsi Gelap. Ganas Siot!

Comments

  1. adie says:

    masa diorg humban tu ada org tak kat atas kapal tu agak2 ko?

    1. FITRIHADI says:

      gila nak ada orang atas tu.. cari mampus ada ar hahaha

  2. Jai says:

    RIndunya aku pada himbunan ke laut..he3

    1. FITRIHADI says:

      himbunan ke humbanan?? mabuk laut ke ni hahaha

  3. akmalhilmi says:

    gempak siottt

  4. lydzar says:

    opis kitorang pon nnt akan buat launching kapal baru kami..tak sabar nk tengok live..

  5. akubiomed says:

    Lain kali panggil kapten Jack Sparrow :-)

  6. best gile dapat tengok upacara tu depan mata, mungkin aku berpeluang nanti hehe


LIKE KAMI DI FACEBOOK