Jul 092011
 

Aku sendiri pun tak faham kenapa wajah-wajah wanita dalam video ni boleh bertukar jadi hodoh gila. Cer korang tengok sendiri kalau tak caya. Ini kot orang panggil ilusi optik.



P/s: Kalau dah memang hodoh tu takleh kata apa dah arr… hehehe…
(Visited 15 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (GIF) Ilusi Optik 3D Sebuah Kiub!

Comments

  1. intanizani says:

    haah la, mule2 tak bace arahan, tgk gambar tu ok je, kali kedua fokus pada cross tu baru perasan yg gmbr jadi hodoh. weird eh?

  2. akubiomed says:

    Naik juling biji matalah :-)


LIKE KAMI DI FACEBOOK