Jul 282011
 

Saksikan goal dan keputusan dalam perlawanan bola sepak kelayakan piala dunia, Malaysia menentang Singapore pada 28 Julai 2011. Keputusan perlawanan Malaysia vs Singapore (Second Leg) berkesudahan dengan jaringan;

MALAYSIA 1-1 SINGAPORE


Dan berikut adalah goal yang dihasilkan dalam perlawanan Malaysia vs Singapore tersebut!

Gol Pertama Malaysia oleh Safee Sali



Gol Pertama Singapore oleh Shi Jia Yi



[ Video via Guatv.com ]

malaysia vs singapore 28 julai 2011
Malaysia Boleh!


_ _ _ _ _ _ _ _

Tahniah kepada yang memberikan komen pertama dalam entry sebelum ni;

tak pernah try pulak benda ni. thanks for the info
~ afiq aiman

(Visited 2 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Keputusan Gol) Final Piala Malaysia JDT vs Pahang 1 Nov 2014

Comments

  1. ain azmi says:

    laju jeeeeeee update ! :)

  2. aku rasa lepas ni malaysia kena amik pelakon jugak utk wakil negara. tapi apapun khairul fahmi memang terbaik la. hehe

  3. azura says:

    tak menang takpe…asalkan terus sokong harimau Malaya…

    1. zai zahra says:

      ye betul…mereka da bmain dgn sebaik mgkin cuma kemenangan xbpihak kpd kita. ttp sokong malaysia. still fahmi is d best…luv u fahmi :)

    2. FITRIHADI says:

      yupp.. dah berubah dah bola sepak Malaysia sekarang ni! Harap lepas ni boleh tingkatkan lagi prestasi diorang!

  4. akubiomed says:

    Malaysia tewas dengan cara bermaruah. Tanah tumpahnya darahku

  5. Jai says:

    Senyum, x perlu kata apa-apa…he3

    Malaysia oh malaysiaku…

  6. yan says:

    berjaya la sgt.. tak kisah la berlakon ker tak.. tapi corak kita main sendiri pun mcm tak berapa nak betol.. mcm kayu atas padang… sori la erk kutuk.. aku tak kisah kalah atau pun menang.. adat permainan..makcik2 yg tgk pun tau cara malaysia main malam tadi mmg betul2 teruk… cehhh….

  7. titan says:

    rezeki singapura lebih kuat berbanding malaysia.. :(

  8. Miss S says:

    Setiap kali Safee Sali dapat bola mesti kena kawal ketat, ramai yang duk keliling dia je atas padang, pihak lawan memang takut dengan dia ni haha……Singapore pun pelik gak kejap-kejap adalah yang jatuh tu, aih takkan lembik sampai mcm tu sekali kut, kena langgar sikit dah nak pengsan?


LIKE KAMI DI FACEBOOK