Jul 232011
 

Saksikan goal dan keputusan dalam perlawanan bola sepak kelayakan piala dunia, Malaysia menentang Singapore. Keputusan perlawanan Malaysia vs Singapore berkesudahan dengan jaringan;

MALAYSIA 3 – 5 SINGAPORE


Dan berikut adalah goal yang dihasilkan dalam perlawanan Malaysia vs Singapore tersebut!

Gol pertama Malaysia oleh Safee Sali


Gol pertama Singapore


Gol kedua Singapore


Gol ketiga Singapore


Gol keempat Singapore


Gol kedua Malaysia


Gol ketiga Malaysia


Gol kelima Singapore


result goal gol malaysia vs singapore
Malaysia Boleh!
(Visited 2 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Gol & Keputusan Malaysia vs Indonesia | FINAL Sea Games 2011

Comments

  1. zack says:

    Malaysian defender macam sial,and the goalkeeper damn horrible….drop him la

  2. alia_az says:

    rajagopal apasal tak tukar gol keper???kalo apek yang jaga tak lah banyak cam ne..bola asyik banyak bolos jer??

  3. titan says:

    defense teruk, keeper..aku boleh terima 2 gol..tapi 3 gol tu..termasuk free kick..takkan tak leh buat sesuatu..

  4. bola tersepak says:

    macam budak baru belajar r team malaysia main nie…mule2 syok2 nk tgk skali dibelasah 4 gol dengan singapore terus malas nak tengok second half…tension je tgk keeper nye..boleh nye di tengok je bola tu masuk gol..adoi..bengang2…lain kali xya main bola la main teng teng je r…damn!!

  5. FAM.MALAYSIA says:

    Malaysia main macam taik ini hari.
    Gua rasa lagi baik Malaysia keluar dari pusingan inin.
    Kalau lepas mau kena lauk dengan team lain yg lebih hebat. Bagi gua team Malaysia ni fail tang defend. So mintak maaflah..gua rasa team ni memang tak boleh lepas pusingan ni….

  6. penyokong harimau malaya says:

    agk2 la korng ni…jgn la nak hentam jer..klau nk hentam..baik blah jer dr malaysia….

  7. penyokong harimau malaya says:

    gua rasa lu org adalah penyokong singapura,,,klau lu org rs malu kr dan msh lg nk merendahkan pemain malaysia,jgn jd rakyat malaysia..tukar kerakyatan korng..gua bkn malu pd pemain malaysia,tp gua malu pd rakyat malaysia yg memperlekehkan orang malaysia…korng x layak jd rakyat malaysia…Berambus dari MALAYSIA….Harimau Malaya Boleh…Malaysia Boleh….

  8. Live Radio says:

    Rasanya tak puas hati tengok Malaysia main…. Banyak yang perlu dibaiki di bahagian pertahanan

  9. booo sharbinee says:

    keeper mmg main cam ****.apek injured ke..kalau xde apek xkan xde org yg better dari sharbinee.penakut mana boleh jd keeper!!

  10. gooners10 says:

    ek eleh,,lu org kutuk mcm lu org bgus sangat je main bola..kalau bgus sngt, gi la ganti player Malaysia men, kite tgok cmne plak korg men, entah2 lagi mcm sial..tgok diri sndiri dulu laa sblum kutuk player Malaysia..

  11. alex adriana says:

    sema org wat silap, kalau bukan sebab Sharbinie Mesia dah bungkus dah masa ngan Taiwan hari tu.

    yg komen melangit kat Apex tu tengok bola ke tak sebelum2 nih? bukan Apex bolos 5 gol ke masa lawan liverpool hari tu?… macam lah Apex tu hebat sangat..

    Go Sharbinie. Go !!!

    1. acam says:

      stuju sgt ngan adriana…aku bkan nk kndem si apex tuh…tp siyes..ble tgk blek mse lwan taiwan…sharbinee mmg struggle sparuh mati weyh…dh r defender hancor!!

  12. akubiomed says:

    Malaysia perlu mengunakan kelebihan di tempat sendiri pada perlawanan timbal balas. Nampak skuad Harimau Malaya tidak dapat menyesuaikan padang sintetik nampaknya memberi kelebihan kepada Singapura


LIKE KAMI DI FACEBOOK