Jul 172011
 

Memang epic goal ar. Siapa yang tak suka tengok goalkeeper jaringkan gol? Semua orang suka sebab jarang-jarang benda ni berlaku. Cer tengok David Bingham dari pasukan San Jose Earthquake ni jaringkan gol dari kotak penalti dia sendiri. Keeper West Brom pun tercengang ja.



P/s: Siapa belum tengok ke semua 9 gol Malaysia vs Liverpool???
(Visited 8 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Goal Malaysia vs Taiwan 3 Julai 2011 | Kelayakan Piala Dunia 2014

Comments

  1. memang kompem jadi man of the match la tu. haha

  2. Affan says:

    hahah nice one

  3. teringat gol keeper Malaysia lawan Vietnam. lupa dah nama keeper tu. huhu

    1. akubiomed says:

      Betultuh bro penjaga gol Malaysia pernah melakukan trick yang sama

  4. titan says:

    tekanan penjaga gol lawan tu. tak lena tidur la dibuatnya..


LIKE KAMI DI FACEBOOK