Jul 022011
 

Kreatif ar video ni. Yang aku tak tahan bila satu family dapat rambut anak dara tu. Hahaha. Si bapak tu pun berjangkit sekali.. adeh…



P/s: Uihh nervous aku kalau kena jumpa bakal mertua… Kena pandai bodek cam mamat ni ar nampak gayanya. Hehehe…
(Visited 24 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Wah! Anak Dengan Bapak Gaduh Sebab Berebut Nak Cium Mak!

Comments

  1. Dzafira says:

    Haha.. Yang lelaki pun boleh tetiba tumbuh rambut panjang.. Pintal jangan tak pintal..

    1. Penangan air H2O tu kot…hehehe

      1. FITRIHADI says:

        a’ah ye kot hahaha

    2. FITRIHADI says:

      hahaha kelakar ar.. try ar bawak pakwe awak datang umah tengok jadi camna nanti…

  2. nur says:

    hahhahahaha..gelak guling2 tengok. Amboi semua dia expert. MEmang sayangla camnih

    1. FITRIHADI says:

      haha tu ar pasal. satu family dia boleh ambik hati.. memang tabik ar..

  3. Anarm says:

    hahahaha.. takleh blah vid ni.. laki pon nak pintal rambut pehal? kah kah kah..

    1. FITRIHADI says:

      hahaha tu nak perli habit perempuan tu..

  4. akubiomed says:

    Dah macam filem Meet The Parent lah pula :-)

    1. FITRIHADI says:

      heheh tu ar pasal.. kelakar je..

  5. bro, jom kita sama2 contohi pakwe tu, haha serba boleh!


LIKE KAMI DI FACEBOOK