Jul 132011
 

Sejak bila lak dinosour hidup balik ni? Bukan diorang dah lama mati pucuk ke? Tup-tup hidup balik. Siap buat persembahan rock atas pentas lagi. Apa-apa pun, cayalah pakcik-pakcik dinosour ni buat persembahan. Gempak siot!!! Mintak autograf skit!



Hahaha dapat gak! Ni la autograph yang diorang bagi kat aku. Jap nak translate.

autograph fitrihadi dinosour

Kepada Pembaca Blog Kau!

Meh layan lagu aku! Jangan layan sangat blog fitrihadi tu nanti korang jadi sewel.

Peace!
Tungau, Hevisaurus.

P/s: Cehh blah ar lu dinosour gomok! Layan Justin Bieber lagi bagus daa… :p

(Visited 4 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Bila Monyet & Harimau Bermanja Mesra. Cinta monyet??

Comments

  1. Jai says:

    Dinasour ni pening agaknya..ha3

  2. akubiomed says:

    Tengoklah penontonnya semua budak-budak. Sesuai sangat pakai costumes kalau muka ganeh budak-budak pun takut

  3. ni kalau ultraman datang semua lari, dinosaur ni ada permit tak?


LIKE KAMI DI FACEBOOK