Jul 132011
 

Aku rasa ramai yang tau kaedah ni cuma tak sangka lak bleh guna penyepit. Hah korang jangan nak try kat bayi atau makcik kepoh sebelah umah korang tu. Kang tak pasal-pasal mati anak orang. Tak pun berasap pipi korang kena penampau jepun dengan makcik kepoh tu. haahaha!



P/s: Diam bukan bererti kalah, tapi mengalah. (Ayat cover macho :p)
(Visited 84 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Pertarungan Sengit Seekor Kucing Dan.... Buah Epal?? Adeh!

Comments

  1. hafizaiman95 @ fizs says:

    boleh try ni.. haha.. terus tak bergerak kucing…

  2. Dzafira says:

    Mesti sakit sgt tu kan sampai tak mampu nak bergerak…

  3. akubiomed says:

    Selalu ibu kucing akan mengigit tengkuk anaknya cara begini. Kalau nak angkat kucing cubit dibahagian tengkuk memang dia akan diam


LIKE KAMI DI FACEBOOK