Jul 072011
 

Satu perkataan; Comey siot!! Cer tengok burung merpati tu berusaha sungguh-sunguh tanak bagi kucing tu tidur. Heehee nak cari nahas kot burung merpati tu.



P/s: Jangan di sangka merpati tu lambang keamanan dan ketenangan. Kengkadang bising gak.. hehehe..
(Visited 20 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (10 Gambar) Aurora Borealis Yang Cantik Dari Ribut Solar

Comments

  1. bro, not available la video ni

  2. Dzafira says:

    Cari nahas betol la burung tu.. Sape tak bengang kalau tidur diganggu..

  3. titan says:

    hoho..hampehnya burung merpati. Bosan la tu..

  4. […] Kalau search dekat youtube banyak dah berlaku mengenai kucing dan burung, dan ada juga burung merpati kacau kucing tidur di blog fitrihadi.com tuh. […]

  5. dah dapat tengok dah, haha kalau kucing tu garfield memang dah kena burung tu


LIKE KAMI DI FACEBOOK