Jul 052011
 

Terkejut aku tengok bila bas tu langgar bas yang lagi satu tu sampai terbalik. Lepas tu tiba-tiba ada je satu kereta tu keluar dari tengah-tengah kemalangan tu. Ternganga aku. Panjang umur driver kereta tu. Subhanallah!



Rasanya ni kat India kot.

P/s: Aku selalu drive kereta macam layan perempuan. Kena lembut-lembut dan selesa walaupun bawak laju sebab kereta tak sama macam motor. Kalau tak cepat rosak. Tapi kalau perempuan bawak keta macam bawak motor. Main hentam je.. Nak cepat gi mana ntah la.. adeh…
(Visited 5 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Kemalangan Teruk Di Tour de France 2011

Comments

  1. annadzirah says:

    aduh..
    pelik2 je..
    hahahahaha.
    bersyukurlah duduk kat malaysia ni yg bersistem..
    T_____T

    1. FITRIHADI says:

      a’ah bersyukurlah atas segala nikmatNya :)

  2. akubiomed says:

    Heran juga simpang 4 tidak lampu isyarat. Memang sabung nyawa kalau berada disimpang sebegini

    1. FITRIHADI says:

      biasalah.. ni kat india kot.. semua main hentam ja..

  3. eh..tapi apa jadi pada bas yg kena tu..

    bila tengok balik rasa comel je kereta tu lepas..

    1. FITRIHADI says:

      haha comel ko kata?? adeh..

  4. hafizaiman95 @ fizs says:

    nasib pemandu dgn orang yang naik bas tu macam mane?

    1. FITRIHADI says:

      ntah.. cedera ar kot.. bas terbalik jangan main2. boleh maut kot.. hehe

  5. rajdev says:

    Memang jem betul tengok traffic camne ,huh syukur negera kite ne agak canggih sikit jer

    1. FITRIHADI says:

      biasalah India.. main hentam je..

  6. Mus says:

    pergh.. nasib baik bas tu segi empat..

    1. FITRIHADI says:

      eh kalau lain bentuknya jadi camna lak??

  7. Que says:

    bas langgar bas 2 bese..yg besnye kete kecik cool je kuar dari tgh2 insiden..salute!!

    1. FITRIHADI says:

      haha tu ar pasal.. tiba2 je keluar keta kat tengah2 tu.. macam cool gila.

  8. Dzafira says:

    Bas tu melintas langsung tak pandang kiri kanan dulu…

    1. FITRIHADI says:

      tu ar pasal.. main terjah je.. last2 kena langgar..


LIKE KAMI DI FACEBOOK