Jul 102011
 

Selalunya korang pergi bank mesti membosankan. Pastu kena tunggu giliran lama-lama sampaikan ada yang kena tunggu sampai sejam lebih. Tapi ada satu bank ni dah buat something yang bank lain tak pernah buat! Cer tengok cer tengok!! Hehe…



Siapa yang jadi manager bank tu try ar letak mini konsert kat ruang menunggu tu. Mesti semua terpegun ja.. Hahaha…

P/s: Yaribbaa yaribba, yaribba yireee!! :D
(Visited 3 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Konsep SUV Mercedes Benz Ener-G-Force Yang Cool!

Comments

  1. amry says:

    sempoi gak. aku pernah tertidur kat dalam bank.ngantuk sangat.ingat nak lelap 5 minit..sedar2 15 minit..langsung terlepas turn aku…hahaha….

  2. aku cadangkan dorang pelbagaikan lagi genre lagu haha

  3. ohcikgu says:

    ada ke bank macam tu? hoho..

  4. hafizaiman95 @ fizs says:

    lau cmni hari2 g bank

  5. Mr.Kerro says:

    kalu buat kat msia bleh tak hehehe

    1. FITRIHADI says:

      boleh.. nanti ko buka bank bleh ar buat gini hihih


LIKE KAMI DI FACEBOOK