Jul 122011
 

Sungguh aku kesian sangat dengan siapa-siapa yang dok f*ck dan maki hamun bang Bang Boom lepas tengok episod pertama bang bang boom si Fida ni tapi tak tengok penghabisannya.. Weh relax weh.. sebenarnya bukan Fida yang kena Bang Bang Boom.. tapi… Hahaha korang semua yang terkena!!!! cer tengok cer tengok SAMPAI HABIS!



Hah nak mencarut?? boleh mencarut jap.. now kita tengok episod kedua. aku rasa bukan Zuan tu je yang terkena.. Satu Malaysia terkena beb!! Cayalah Bang Bang Boom! hahaa



Aku ada tengok kat TV. Mula-mula menggelegak gak tengok tapi last-last.. ceh power gak si Fida ni mengenakan orang ek.. hehehe. cayalah Fida. I love you!!!

fida bang bang boom


P/s: ye la.. ye la.. aku tarik balik ‘I Love you’ tu.. kang korang nak hentam atau jeles lak aku dok bercintan cintun dengan Fida tu. T_T
(Visited 46 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Astro Tambah Channel Baru!

Comments

  1. zik says:

    haha terkena sudah… ada yang jadi ada yang tak berapa menjadi bang2 boom nih..

  2. adie says:

    walawei.. kalau aku.. terus meminang cik fida live woo lepas tu.. hahaha..

    1. FITRIHADI says:

      ecehhhh berani ke? lawa kot fida tu.. nak pinang mau ada beribu-ribu dalam poket.. heheh

  3. adoii~ mcm2 cara nk kenakan org kann?

  4. farhanaDr says:

    Hahaha.. Tetibe rase comel jugak Zuan ni.. Heehee.. Pandai Fida main emosi.. Psiko psiko.. :p

  5. Amry says:

    kah kah kah….sporting tahap gaban siutttt…….video first tu memang aku geram gak….ada ker bawak gurau benda ni…hahaha…semua orang terkena dowww

  6. DiriKu says:

    tulah…masa tengok tu…memang berapi je kot…bila tengok part 2..pdan muka!!! XDD

  7. Kamil ace says:

    haha..mmg smart kene balik

  8. Esempoi says:

    dah lama tak tengok fida berlakon

    1. FITRIHADI says:

      a’ah.. sama ar kita.. dah jarang tengok fida berlakon…

  9. simanis says:

    Hebat Fida bermain emosi dan kena kan balik budak tu…
    Kalau saya, lebam la saya kerja kan akakkakak

    1. FITRIHADI says:

      a’ah mula2 tengok, kita pun rasa sedih dengan nasib fida.. hehehe

  10. matjoe says:

    adoi, tak boleh buka u tiub kt opis

    1. FITRIHADI says:

      camna bro? dah tengok ke belum??

  11. Mr.Kerro says:

    haha mmg part 1 tu rmai org tgk bengkek je ati last2 haha kene gak si wan tu! :p

    1. FITRIHADI says:

      tu ar pasal.. kat youtube banyak gila yang kutuk2 dan maki hamun.. adeh..

  12. zuriey says:

    lama tak layan bang2 boom

    1. FITRIHADI says:

      layan ar.. lawak diorang pun boleh tahan gak hehe

  13. ohcikgu says:

    mula-mula panas gak..saya rasa macam fida pun dah terima tu. kalay saya..hulur cincin terus..ikat tunang terus. minggu depan. terus kahwin. hehe..

    1. FITRIHADI says:

      wah wah wah.. mana boleh.. fida tu aku punya ar.. haha..

  14. Dzafira says:

    Kalau jd fida mmg nangis selok2 r.. pastu saman.. haha

    1. FITRIHADI says:

      eh ni tengok ke tak ni?? apsal nak saman lak.. zuan tu tak bersalah ar hahaha

  15. emanthehalia says:

    hahha nice la.. kucing suke tengkok die kene pegang cam tu tapi bende tu klu ketat sangat mungkin stuckkan darah ke ape k. cam bahye lak utk lame2.

  16. emanthehalia says:

    ok salah tempat komen #ok bai haha

    1. FITRIHADI says:

      ceh takpe takpe.. nanti aku balas balik hahaha

  17. cimi says:

    benda cengini pon wat maen maen. =.=”

  18. Miss S says:

    Hati-hati suatu hari nanti kena saman orang2 Bang Bang Boom ni, jangan melampau sangat mengenakan orang sudahlah ya :)


LIKE KAMI DI FACEBOOK