Jul 082011
 

Entah camna tadi aku dapat idea nak buat ruangan tuju lagu dalam blog ni. Nampaknya ada sorang pembaca Fitrihadi.com ni nak tuju lagu. Pembaca yang bernama Ahmad Faezi ni nak tujukan lagu bertajuk Untukmu Selamanya nyanyian Visa. Wah dah lama tak dengar lagu ni. Nostalgianya..

Dan berikut ucapan beliau untuk korang yang berkenaan. Hehehe..

tuju lagu ahmad faezi


Insyaallah bro, semoga Jumaat kita dirahmati Allah. Kena ar datang masjid awal-awal dan senyap semasa khatib membacakan khutbah. Tak gitu? Teringat lak vlog dari mamat arab ni pasal adab semasa khutbah. Hehehe…

Dengan lagu yang bertajuk Untukmu Selamanya nyanyian Visa. Jom kita layan jap lagu permintaan Ahmad Faezi ni.



P/s: Rasa macam deejay radio lak hehehe…

P/p/s: Nak tuju lagu? Boleh tinggalkan nama lagu dan ucapan di wall post Fitrihadi.com. Anytime je.. hihihi…
(Visited 17 times, 1 visits today)

Comments

  1. Jai says:

    Aku xleh nak g solat jumaat, minggu lepas dah pergi… Call center punya rutin camnilah, nak g solat jumaat pun kena halang..hadesh..

    1. FITRIHADI says:

      ouh ye ke?? erm patutnya majikan takleh halang pekerja islam tunaikan solat jumaat..

  2. hafizaiman95 @ fizs says:

    best2.. lepasni nk tuju lgu lak lah..

  3. bro, takde fb mcm mana nak tuju lagu?

    1. FITRIHADI says:

      errr antar email ar.. boleh je hehehe


LIKE KAMI DI FACEBOOK