Jul 052011
 

Aku rasa hari ni macam tak bersemangat sikit ar nak bekerja depan blog ni. Terkena penangan Monday Blues Fever kot. Ni siapa punya punca kuasa dua yang cipta penyakit ni. Hampeh betul. Asyik moody je… Jadi untuk menaikkan semangat aku, aku rasa nak buat anugerah syok sendiri sikit ar.

Sepanjang hari ni aku terfikir, siapalah artis wanita Malaysia yang comel-comel dan molek-molek belaka tu. Dan hingga malam ni aku boleh pilih 10 orang ja. Tak ikut turutan tau sebab semua ada keunikan dan kecantikan tersendiri. Jom kita tengok siapa artis-artis tersebut. Ni suka-suka je tau. Korang jangan ambik serius lak.

almy nadia
Almy Nadia. Aku paling suka dia ni. Time marah, ceria atau nangis memang comey sungguuuuh!


Lagi gambar artis-artis comel di bawah!

sari yanti
Sari Yanti pun comel gak. hihi…


Nora danish
Nora Danish ni lagi ar comel. Dalam drama Ana Lu’lu, uihh comey gilerr..


Juliana Evans
Juliana Evans. Comel-comel. iLoike! :)


Lisa Surihani
Lisa Surihani. Kalau dalam blog dan fb, mesti ramai yang perasan dia tu pakwe Lisa Surihani. Adeh…


Ayu Raudhah
Ayu Raudhah yang dah diambil orang T_T


Diana Danielle
Diana Danielle. Comel tak? Hehe…


Intan Ladyana
Intan Ladyana yang tetap comel walaupun tengah marah :)


maya karin
Maya Karin; puteri duyung yang memang comel bila tersenyum :)


Faezah Elai
Faezah Elai. Uihh comey beb walaupun berlakon jadi tomboy, gothic atau Naruto. hehehe


Uih tiba-tiba rasa bersemangat je lepas tengok gambar diorang ni… haha jom hadapi hari Selasa lak. BTW, Selamat berjuang untuk hari esok! Chill!

Comments

  1. Anarm says:

    dlm banyak2 tu aku paling suka faezah elai.. hehe..

    1. FITRIHADI says:

      aku paling suka almy nadia sebab muka dia time marah comey gila..hehe

  2. almy nadia mmg cute. suka tgk drama anak emak haritu, haha

  3. catzer says:

    yg aku perasan lah..selalunya blogger lelaki mesti perasan pakwe lisa suriani..so aku pun tak tau lah artist mana yg comei ni..kalau time kecik2 mmglah comei kot..hahahaha

  4. zik says:

    ermmm.. liayan jasmay tak masuk list ek… selamat…haha gurau2 jer… lisa tuh ______

  5. SS says:

    semua kecuali sari yanti. tettt..!

    ahahaa

  6. ezniey says:

    hahaa..org laki neyh mmg suka pompuan comel jerk..hahhaa…paling suka lisa surihani!!..hehehe… Almy Nadia comel giler masa berlakon anak emak..hahahaa…suami dia manjaaa…dia nak marah pon comel..hehe

    1. FITRIHADI says:

      biasalah ciptaan Allah itu memang indah belaka.. Tu yang sedapmata memandang tu hehehe

  7. Que says:

    aku suke Juliana & Diana..Wah madu la korg nanti..

    1. FITRIHADI says:

      Wah wah wah.. gelojohnya.. sorang cukup ar.. :p

  8. Izwan says:

    aku nak minat yg tak ramai orang minat la.. lisa dah ramai sgt yg minat.. hahaha..

    1. FITRIHADI says:

      ermm kalau camtu cari yang bukan artis ar.. kalau yang dalam top 10 ni dah berjuta2 yang minat hehehe

  9. meo says:

    hahaha…. siot tul entri nie… aku suke…
    nanti buatlah top 10 gadis blogger comel lak :)

    1. FITRIHADI says:

      heheh boleh je.. nanti aku buat :)

  10. rajdev says:

    Lisa la yang paling memikat ,huhu

    1. FITRIHADI says:

      lisa memang sentiasa memikat.. tapi yang paling comel Almy Nadia ar hehehe

  11. Zida says:

    HAHAH zida paling suka Faezah Elai! watak lawak dia sempoi. dah la cun~

    1. FITRIHADI says:

      faezah elai memang sporting habis ar.. walaupun dia lawa tapi boleh berlakon jadi macam2 watak.. hebat ar!

  12. akubiomed says:

    Neelofa tidak tersenarai 10 pelakon wanita pilhan Fit?

    1. FITRIHADI says:

      neelofa nanti tunggu part 2 hehee

  13. titan says:

    hehe..betul la tu. comel-comel semuanya..

  14. Boyz_ed says:

    Emmm !!! Siti saleha xde kew ??? Hehehehe !!! comeyllh gak uh !!! :D

    1. FITRIHADI says:

      tunggu part 2 ada ar nanti hehe

  15. Piston Pecah says:

    lisa dah tak comey!

    1. FITRIHADI says:

      eh eh manada.. lisa still comey pa?? kat bahagian mana yang tak comeynya???

  16. Dzafira says:

    Almy Nadia dan Lisa Surihani mmg pujaan hati.

    Hmm… Fazura tak tersenarai eh?

    1. FITRIHADI says:

      Fazura?? wah ramai yang request ni.. takpe nanti ada part 2 lak hehe

  17. Fiz says:

    fuhh… semua aku setuju memang comel2 blaka… ada lagi artis paling comel yg tak masuk dlm snarai… Heliza Helmi dan Irma Hasni. hehe…

    1. FITRIHADI says:

      Hehehe nanti ar aku buat part 2 lak.. ramai yang suggest artis2 lain ni..

  18. […] Blog Ni. Selamat Hari Raya! Raya tahun ni, tanak ar buat kad raya letak muka sendiri atau gambar artis comel tu semua dah. Tahun ni aku buat kad raya typography khas untuk pembaca blog Fitrihadi.com. Nah kad […]

  19. colourputih says:

    ahhh..aigo.0..klonk paling comel..NORA DANISH ar..xda beat~