Jul 052011
 

Aku rasa hari ni macam tak bersemangat sikit ar nak bekerja depan blog ni. Terkena penangan Monday Blues Fever kot. Ni siapa punya punca kuasa dua yang cipta penyakit ni. Hampeh betul. Asyik moody je… Jadi untuk menaikkan semangat aku, aku rasa nak buat anugerah syok sendiri sikit ar.

Sepanjang hari ni aku terfikir, siapalah artis wanita Malaysia yang comel-comel dan molek-molek belaka tu. Dan hingga malam ni aku boleh pilih 10 orang ja. Tak ikut turutan tau sebab semua ada keunikan dan kecantikan tersendiri. Jom kita tengok siapa artis-artis tersebut. Ni suka-suka je tau. Korang jangan ambik serius lak.

almy nadia
Almy Nadia. Aku paling suka dia ni. Time marah, ceria atau nangis memang comey sungguuuuh!


Lagi gambar artis-artis comel di bawah!

sari yanti
Sari Yanti pun comel gak. hihi…


Nora danish
Nora Danish ni lagi ar comel. Dalam drama Ana Lu’lu, uihh comey gilerr..


Juliana Evans
Juliana Evans. Comel-comel. iLoike! :)


Lisa Surihani
Lisa Surihani. Kalau dalam blog dan fb, mesti ramai yang perasan dia tu pakwe Lisa Surihani. Adeh…


Ayu Raudhah
Ayu Raudhah yang dah diambil orang T_T


Diana Danielle
Diana Danielle. Comel tak? Hehe…


Intan Ladyana
Intan Ladyana yang tetap comel walaupun tengah marah :)


maya karin
Maya Karin; puteri duyung yang memang comel bila tersenyum :)


Faezah Elai
Faezah Elai. Uihh comey beb walaupun berlakon jadi tomboy, gothic atau Naruto. hehehe


Uih tiba-tiba rasa bersemangat je lepas tengok gambar diorang ni… haha jom hadapi hari Selasa lak. BTW, Selamat berjuang untuk hari esok! Chill!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  32 Responses to “(Top 10) Pelakon Wanita Malaysia Paling Comel 2011”

  1.  

    dlm banyak2 tu aku paling suka faezah elai.. hehe..

  2.  

    almy nadia mmg cute. suka tgk drama anak emak haritu, haha

  3.  

    yg aku perasan lah..selalunya blogger lelaki mesti perasan pakwe lisa suriani..so aku pun tak tau lah artist mana yg comei ni..kalau time kecik2 mmglah comei kot..hahahaha

  4.  

    ermmm.. liayan jasmay tak masuk list ek… selamat…haha gurau2 jer… lisa tuh ______

  5.  

    semua kecuali sari yanti. tettt..!

    ahahaa

  6.  

    hahaa..org laki neyh mmg suka pompuan comel jerk..hahhaa…paling suka lisa surihani!!..hehehe… Almy Nadia comel giler masa berlakon anak emak..hahahaa…suami dia manjaaa…dia nak marah pon comel..hehe

  7.  

    aku suke Juliana & Diana..Wah madu la korg nanti..

  8.  

    aku nak minat yg tak ramai orang minat la.. lisa dah ramai sgt yg minat.. hahaha..

  9.  

    hahaha…. siot tul entri nie… aku suke…
    nanti buatlah top 10 gadis blogger comel lak :)

  10.  

    maya karin :D

  11.  

    Lisa la yang paling memikat ,huhu

  12.  

    HAHAH zida paling suka Faezah Elai! watak lawak dia sempoi. dah la cun~

  13.  

    Neelofa tidak tersenarai 10 pelakon wanita pilhan Fit?

  14.  

    hehe..betul la tu. comel-comel semuanya..

  15.  

    Emmm !!! Siti saleha xde kew ??? Hehehehe !!! comeyllh gak uh !!! :D

  16.  

    lisa dah tak comey!

  17.  

    Almy Nadia dan Lisa Surihani mmg pujaan hati.

    Hmm… Fazura tak tersenarai eh?

  18.  

    fuhh… semua aku setuju memang comel2 blaka… ada lagi artis paling comel yg tak masuk dlm snarai… Heliza Helmi dan Irma Hasni. hehe…

  19.  

    [...] Blog Ni. Selamat Hari Raya! Raya tahun ni, tanak ar buat kad raya letak muka sendiri atau gambar artis comel tu semua dah. Tahun ni aku buat kad raya typography khas untuk pembaca blog Fitrihadi.com. Nah kad [...]

  20.  

    ahhh..aigo.0..klonk paling comel..NORA DANISH ar..xda beat~

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>