Jul 262011
 

Bagi siapa-siapa yang tonton drama Supermak yang mengisi slot Aksi TV3 Isnin malam semalam mesti ingat lagi pencuri yang gempal dan kelakar tu. Alaa yang Nasha Aziz terajang sampai kena tiang bangunan tu. *Perrghhh aku pun nak gak kena tendang dengan Nasha Aziz hehehe*.

Kalau korang lupa, perompak tu nama dia Abu. Ni lah abu sebelum kena tendang tu!

abu pencuri supermak nasha aziz
Ni banner dia buat. Boleh tahan!


Tapi dalam dunia sebenar, nama dia Muhammad Jazli. Dan kalau korang nak tau dia ada blog. Boleh ar terjah blog Jazzelfunky ni.

Tengok dari gambarnya, dulu dia macam gemuk sikit. Tapi setelah berusaha mengurangkan berat badan dengan Herba Life dan diet Atkin dia dah berjaya kurangkan berat badan tu. Mana tau suatu hari nanti boleh jadi cam Fahrin Ahmad. Hoho Good Luck bro!!

Korang pun support lah dia. hehe :)

_ _ _ _ _ _ _ _

Tahniah kepada yang memerikan komen pertama pada entry sebelum ni;

hahah cool gile diorang perli
~ Ekspresi Ruang

(Visited 12 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Senarai Keputusan Pemenang Anugerah Juara Lagu ke 26 (AJL 2011)

Comments

  1. mak says:

    Lorrrrrr..blogger ker??

  2. intanizani says:

    supermak layan sbb nasha berlakon, kalau tak mmg confirm tak tgk..hehe

  3. wah mantap2. publisiti best ni kalau dpt promosi blog dlm drama ni. haha

  4. tips-kurus says:

    udah tengok blog beliau. kagum la dengan perubahan positif beliau. :-)

  5. baju kurung says:

    dh tgk. lawakla die punye scene

  6. Piston Pecah says:

    pon rasa nak jadi kurus macam dia..

  7. sweet says:

    sedih pulak dok baca blog dia tu… :(


LIKE KAMI DI FACEBOOK