Jul 182011
 

Hari ni saja tak update blog. Alah blog ni tak lari mana aih kalau tak update. Lagi pun aku ni bukanlah kaki blogging (ye ke? Hehhe..). Ni pun tengah ambik mood & semangat nak cari bahan untuk korang.

Aku rasa nak buang ar shoutbox tu sebab ada spammer dah buat blog aku ni lubuk spam dia. Adeh.. Sorry ar. Bukan aku tak suka, tapi spam ni merugikan aku. Dan yang lagi aku panas hati, dia yang untung bila orang klik. Yang kita habuk pun tarak. Korang setuju tak? ohh tu yang tak setuju tu maknanya ko la yang spam link buat duit tu ye? Kantoi!

Siang tadi aku tak update blog sebab aku keluar dari bumi jap. Gi buat survey kat pengguna internet planet lain di galaksi bima sakti ni pasal kes spam. Ni lah hasilnya. Sebelum terjadi perhimpunan memBERSIHkan spam, baik aku blah cepat-cepat!

LIHAT JUGA:  Nak Join Bloglist Kena Buat Entry? Perlu ke?
anti spam bot malaysia 2011 2012


Saya encik fit melaporkan dari balai berita Fit-TV untuk Fitrihadi.com. Majulah blog untuk negara!
(Visited 1 times, 1 visits today)

Comments

  1. Mr Rileks says:

    haha.. sokong2… mmg shoutbox kdg2 dorg buat mcm notis iklan plak… haish.. tp skrg nie byg yg guna auto blogwalking.. lg hampeh..

  2. sweet says:

    sy dah lame xde shoutbox. x perlu kot

  3. Ali ridha says:

    siapa ajar pasal spam di kotak jerit.
    mana nak tahu ada IM Malaysia, saja
    keluarkan ebuku berbentuk teori suruh
    promosi melalui kotak jerit.

    maaf jika ada yang terasa.

  4. Famili Ceria says:

    tapi blogger mcm aku ni masih perlukan shoutbox untuk menggalakkan orang tinggalkan link…untuk memudahkan aku blogwalking…

    Mai la lawat blog saya:
    http://depalma-sp.blogspot.com/

  5. Bean Moreno says:

    tulah diorang telah merosakkan nilai blogwalking dalam blogsphere…

  6. arek says:

    lama dah tak tinggal komen kat blog mat pit ni hehhe..takat bace2 je, sama la cam guwa walaupun blog guwa tak segah mana, spam tetap makin byk last2 buang aje shoutbox tu…

  7. Esempoi says:

    aku pun tak suka spam ni
    kat bahagian komen pun banyak

  8. akubiomed says:

    Tidak pasang shoutbox sebab tidak berkesempatan untuk balas komen didalam kotak tersebut

  9. titan says:

    sebab tu aku tak pasang dah shoutbox ni. menyusahkan kekadang..


LIKE KAMI DI FACEBOOK