Jul 022011
 

Boleh tahan kelakar artis bernama Zoey Rahman ni pegi edit gambar Siti Nurhaliza dan lain-lain rakan artis jadi gemuk dan montel. Keh3..

Tapi bila tengok Siti Nurhaliza gemuk pun tetap comel apa..

gambar siti nurhaliza gemuk montel comel chubby 2011 2012

Artis-artis lain yang turut menjadi mangsa ‘kegemukan’ si Zoey ni antaranya;

lisa surihani gemuk montel 2011
Lisa Surihani. Wah chubby gitu! Hehe..
 

tomok gemuk montel comel
Tomok pun gemuk? Adeh..
 

Ana raffali gemuk montel 2011
Ana Raffali? Tembamnya!
 

Anuar zain gemuk montel chubby
Hihi Pandang banyak kali rasa tulen je gambar Anuar Zain yang gemuk ni.
 

zoey rahman gemuk
Dan si Zoey sendiri pun jadi gemuk jugak.

Photos via Zoey Rahman

Semoga post ini menghiburkan hari anda :)

(Visited 261 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Top 10) Pelakon Wanita Malaysia Paling Comel 2011

Comments

  1. haha lawak gile. tapi muka ana raffali nampak cam real…so sesuai jdk gemuk. kehkeh

    1. FITRIHADI says:

      hahaha aku nak edit gambar ko bleh?? kasi tembam skit :p

  2. jannah says:

    aku suka ayat lasssssttt sekali

    1. FITRIHADI says:

      hehehe napa? awak gemok ek?

  3. Zaiya says:

    Arggghh!!!! pengsan!

    1. FITRIHADI says:

      uikk relax ar.. hehhe

  4. akubiomed says:

    Lisa Surihani chubby tidap percayalah :-). Kalau betul pun tentu tidak ada persaingan untuk berpasangan dengannya

    1. FITRIHADI says:

      hehe gambar edit je bro..

  5. wahahah mmg best foto manipulasi ni. hehe

    1. FITRIHADI says:

      a’ah kelakar lak tengok hehehe

  6. nazyrah says:

    kih kih kih,bagus bagus haha

    1. FITRIHADI says:

      haha bagus la sangat…

  7. nuraezzatie says:

    alalalalaaaa. comelnye siti XD

    1. FITRIHADI says:

      haha tak sesuai langsung…

  8. intanizani says:

    hahaha, cute jugak wpun gemuk.

    1. FITRIHADI says:

      cute ke? cam tak sesuai je..

  9. zuriey says:

    hehe..cutenya semua

    1. FITRIHADI says:

      saya pun cute gak haha..

  10. MDHAFiZ.NET says:

    photoshop punya kerja ke bro?

    1. FITRIHADI says:

      ni iPhone punya apps kot.. cer cari..

  11. Dzafira says:

    Muka Lisa Surihani macam lelaki la. Muka Zoey plak macam pempuan.. hehe..

    Agaknya macam mane muka artis yg gemuk bila kurus eh?

    1. FITRIHADI says:

      eh ye ke?? tak perasan lak..hahaa..

  12. SS says:

    hahaa. gambar siti tu takleh blah >_<"

    1. FITRIHADI says:

      hehehe cam tak sesuai je.. adeh..

  13. aigo~ muahahahaha .

  14. elmoluya says:

    hahaha! so tiut ;)

    1. FITRIHADI says:

      ouh saya memang tiut.. hehehe

  15. Izwan says:

    pakai pe edit ni.. mantap giler.. lisa tak leh bla tuh..

    1. FITRIHADI says:

      rasanya pakai apps dari iPhone kot.. macam betul lak nampak..

  16. Stark says:

    tak salah aku,tak elok buat edit2 gambar org ni tanpa kebenaran lepas tu publish kat org ramai lak tuh….at least kena mintak kebenaran la dulu sblum nak publish…ni mcm mengaibkan org je walaupun niat ko tu saja nak bergurau….

    1. FITRIHADI says:

      Eh bro.. ni bukan aku yang edit.. ni artis yang edit.. nama dia Zoey Rahman.. cer tengok link sumber dalam entry tu. Diorang bergurau sesama artis je ni.. no worry ar :-)

  17. ella says:

    siti tetap comel..


LIKE KAMI DI FACEBOOK