Jul 012011
 

[ Post ini ditaja khas untuk korang oleh Sukawarna.com – handbag & accessories! ]

For sure aku tau wanita memang suka bergaya. Kalau boleh tiap-tiap bulan mesti beli sekurang-kurangnya satu benda baru untuk digayakan bila keluar town, gi kenduri kahwin atau pun dating dengan suami. Dan post ini sememangnya khas untuk share dengan kaum wanita yang suka bergaya macam…

tiz zaqyah sukawarnasiti nurhaliza sukawarna kris dayantisukawarna lisa surihani


Jadi, accessories dan handbag yang korang lihat tu kebanyakannya boleh didapati di Sukawarna.com. Dan ada macam-macam lagi pilihan yang ada. Contohnya korang boleh tengok handbag yang simple ni tapi menyerlah tuu! Kalau korang nak tau, antara semua warna, warna merahlah yang paling menyerlah. cer tengok cer tengok

handbag bonia merah sukawarna


Bukan saja ada handbag yang menarik,cun dan bergaya. Malah, Sukawarna.com ni ada juga menawarkan accessories lain seperti;

purse merah sukawarna
Purse & wallet!


sling bag merah sukawarna
Ni sling bag kan? *Aku bukan kenal sangat. hehe..


handbag hanger
Handbag Hanger/Keychain!


Dan apa yang lebih menggembirakan hati setiap pelanggan Sukawarna.com ni adalah harga setiap barangan yang dijual adalah cukup murah. Jadi, kalau baru dapat gaji tu, boleh ar tarik sekeping dua duit kaler merah tu untuk beli seketul handbag yang bergaya atau boleh juga sambar pelbagai lagi barangan lain yang murah-murah belaka di Sukawarna.com. Korang bila lagi?

Akhir kata, kalau rasa nak bergaya asal tak papa, boleh terjah Sukawarna.com ni. Memang memuaskan hati setiap wanita semestinya :)
(Visited 55 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Jual) Beli Jam Replika Nixon Rerun Murah Di Sini

Comments

  1. anna says:

    senang beli cara online nie, jimat masa n tenaga.. hehe..


LIKE KAMI DI FACEBOOK