Jul 102011
 

Nampaknya dah boleh semak senarai kemasukan ke Program Latihan Khidmat Negara (PLKN) bagi tahun 2012 mulai esok (11 Julai 2012)! Jom semak peserta khidmat negara 2012 di laman web yang berkenaan atau melalui SMS!

 

**Cara semakan dibawah masih boleh digunakan untuk peserta tahun 2013 & seterusnya!

 

 

semak senarai kemasukan program latihan khidmat negara plkn 2012
 

Semakan boleh dibuat melalui:

  • lawan web PLKN iaitu www.khidmatnegara.gov.my atau
  • dengan menghantar khidmat pesanan ringkas (SMS) ke 15888. (PLKN SEMAK [ic anda] dan hantarkan ke 15888) - contoh PLKN SEMAK 887766554433

 

Untuk senarai penempatan, akan diumumkan pada bulan September nanti.

 

Selamat berjaya! (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  21 Responses to “(Berita) Semak Senarai Kemasukan Program Latihan Khidmat Negara (PLKN) bagi tahun 2012 Mulai Esok!”

  1.  

    selamat berjuang!

    best beb… tak rugi!

  2.  

    knapa still xdapat akses nak tengok senarai nama pelajar yg tpilih mgikuti plkn 2012. . .kalau blh. . segera lar buat senarai yg lbih user friendly. .

    •  

      rasanya sebab line busy.. ramai sangat yang serbu.. better awak cuba pukul 2 3 pagi.. ataupun lepas dua tiga hari ni.. saya masa join plkn dulu pun camtu gak.. sabar je laa…

  3.  

    dah boleh semak ke belum nih?

  4.  

    eh nape eh
    sms nya lmbt btl balasan nya??

  5.  

    bwu jep ntar gne sms jep …. na akses web portal dy susa ngat … arap2 ta dpt la plkn …ta mao aq … huu

  6.  

    aMcM maW TnGk LmbaT OwHh .

  7.  

    kalau tak dapat plkn, dapat memohon tak? any idea how to apply?

    •  

      tak taulah.. rasanya boleh kot buat rayuan.. tapi masuk yang panggilan ke tiga ar.. cuba tanya dengan pihak PLKN sendiri..antar email ke, surat rasmi ke..

  8.  

    camner nak mohon kalo x dapat msuk plkn????saya nak sangat rase camner pgalaman g plkn….

  9.  

    saya nak tahu senarai kemasukan khidmat negara untuk tahun 2012

  10.  

    cm ane nk mnx ryuan msuk ke plkn n tkar kem erk ??
    nk sgt msuk plkn , , tp x thu cm na nk wt ryuan , , , lau siri ke 2 or 3 cm na erk ??

  11.  

    mcam mana nk msuk plkn???

  12.  

    kenapa tidak boleh laman http://www.khidmatnegara.gov.my …??

  13.  

    esok yea.. wah berdebar ni…

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>