Jul 142011
 

Semalam berlangsungnya perlawanan persahabatan bola sepak antara Malaysia dan Arsenal. Jadi, macam-macam gelagat penyokong Malaysia yang boleh kita lihat. Jom kita skodeng jap apa reaksi diorang sepanjang perlawanan tersebut berlangsung.

Sebelum perlawanan…

arsenal vs malaysia


Bila Arsenal mendapat gol pertama melalui penalti…

arsenal vs malaysia


Bila Arsenal mendapat gol kedua…

arsenal vs malaysia


Bila Arsenal mendapat gol ketiga…

malaysia vs arsenal


Bila Arsenal mendapat gol keempat…

arsenal vs malaysia


P/s: Takpe. Kurang-kurang kita tau pasukan kita tu berada kat aras mana.. kena usaha lagi…
(Visited 6 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Kelakar) Reaksi Manusia Pasal Gambit Saifullah dan Kes Klip Video Panas 'Marilah'

Comments

  1. tengku nizam says:

    kena 4- 0 terus blah ke? haha

    1. FITRIHADI says:

      haha kalau dia tak sokong arsenal dia blah ar…

  2. zuriey says:

    okla2..bukan calang2 team arsenal tu

  3. matjoe says:

    smart. chris rock mmg lawak

  4. hafizaiman95 @ fizs says:

    arsenal mmgla terer

  5. akubiomed says:

    Kualiti kelap EPL jauh lebih tinggi. Terpaksa kita menelan kekalahan.

    1. kita teruskan sokongan pada negara kita

  6. pika tajima says:

    hahaha pandai idea ko wt dialog cmtu..pape pon mesti pemain bola malu giler kalah teruk kot 4-0..

    1. FITRIHADI says:

      takde ar malu sangat sebab kita tau kelab diorang memang power nak dibandingkan dengan bolasepak kita..hehehe

  7. Tak kisah la kiter tetap sokong Malaysia, bangga wo..
    Arsenal pun bukan team Pelita Jaya..
    Ibarat Siti Nurhaliza dengan Siti Nordiana, mana setanding baii..
    Anggaplah Malaysia dah buat yang terbaik, tetapi Arsenal lebih baik!

  8. fiezah91 says:

    hahaha. ada jugak idea nak buat gini ek. kena dgn gambar.hahaha

  9. part gol ke 4 tu memang tak boleh terima haha


LIKE KAMI DI FACEBOOK