Jul 102011
 

Huhhhh hari ni satu hari asyik dengar BERSIH ja. Dan baru je aku dengar kata ada sorang peserta perhimpunan tu yang meninggal. Ermm tak tahu nak kata apa ar. Salah kata kat sini kang masuk lokap lak. Lagipun, aku tak minat politik sebab memeningkan kepala ar.

Apa pun, aku nak share skit pasal berita pada 8 Julai lepas tentang kematian seorang penyokong pasukan baseball; Texas Ranger yang mati terjatuh semasa menangkap bola. Jatuh 20 kaki dari tempat duduk penonton. Erkkk.. pasal bola sebiji sanggup bergadai nyawa tangkap bola. Yang lagi sedihnya, anak dia pun ada kat sebelah dan menyaksikan saat-saat terakhir bapa dia jatuh dan mati di tempat kejadian. Adehh…



[ Video & News via Abcnews.com ]
(Visited 2 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Penjelasan Perakam Ibu Pukul Bayi "Saya Tak Bersalah"

Comments

  1. Dzafira says:

    Aku tak tgk pun video ni.. Takut tak boleh tido malam ni.. Kesiannya.. :(


LIKE KAMI DI FACEBOOK