Jul 222011
 

Bagi yang selalu solat berjemaah atau solat terawih di bulan Ramadhan di masjid mahupun di surau yang berdekatan dengan rumah bolehlah mendapatkan capal Nokia yang selesa ini. Di lengkapi teknologi komunikasi yang tercanggih ini, pastinya ia akan menjadi rebutan pakcik pakcik gajet mahupun pakcik google.

capal raya ramadhan nokia


Buat capal raya pun bergaya gak ni. Hehehe…

P/s: Eh puasa pun belum dah sibuk cakap pasal raya.. Adeh..

P/p/s: Eh ni bukan betul-betul weh.. Kang ada yang gi serbu kedai nokia tu mintak beli capal. Adeh…

capal nokia ramadhan puasa syawal
(Visited 28 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Project Fiona Razer - Tablet Gaming Terbaik Abad Ini! (9 Gambar + Video)

Comments

  1. zuriey says:

    hahaha..nak g beli la capal nokia

  2. syu90 says:

    haha..tkejut org nokia tu nnti.
    ble lak diorg jual cpal..

  3. ganas nya dia parking keta.

    anyway nice info.i follow u.follow me back ya=)

  4. akubiomed says:

    Kalau beli telefon bimbit boleh dapat capal percuma :-)

  5. titan says:

    kalau ada jual, aku nak beli gak la..


LIKE KAMI DI FACEBOOK