Jul 052011
 

Ni ar handphone E63 aku.. Kalau korang baca entry review E63 ni, aku beli pada bulan Mei 2010. Bermakna dah setahun lebih aku pakai handphone ni.

 

 

Condition still bagus. Aku memang jaga sungguh-sungguh. Siap pakai cover getah lagi untuk kurangkan calar. Jadi, setelah setahun lebih aku guna ‘bini’ aku ni, aku ingat nak tukar ar. Teringin nak pakai handphone android lak. Paling murah aku tengok SE xperia X10 mini; RM490. Tak pun samsung galaxy apa ntah; RM 530.

 

Ada siapa-siapa nak beli tak hanphone Nokia E63 ni dengan harga RM300? Dan dengan RM300 tu korang akan dapat;

  • handphone nokia E63 seketul
  • charger nokia ori seketul
  • usb cable nokia seketul
  • dan memori card 1GB seketul (kalau rasa tak cukup, gi beli yang lagi power. Murah je sekarang ni.)

Kalau nak tau specification handphone ni, terjah je entry review nokia E63 ni. Wifi ada. qwerty pad memang laju untuk menaip. For sure bateri tahan 400 jam untuk standby. Lama kot. Sebab tu aku beli handphone ni.

LIHAT JUGA:  Gadget Untuk Blogger Dan Student Universiti? Nokia E63 Semestinya!

 

Kalau boleh jumpa ar dulu sebelum beli. Area Melaka aku on je nak terjah korang. Kalau nak buat penghantaran poslaju korang kena bayar ar dulu. Dan kena confirm beli terus. Lepas tu takde pulang balik dah. ok? deal?

 

So kalau rasa nak beli, sila emailkan detail korang ke fitrihadidotcom[at]gmail[dot]com. Atau kat facebook or twitter or G+.

 

Yang nak pakai hp android,

– Fit –

(Visited 10 times, 1 visits today)

LIKE KAMI DI FACEBOOK