Jul 242011
 

Dah lama dah aku usya dia. Korang jangan bagitau dia lak. Nak tau aku usya siapa?? Adalah sorang blogger ni bernama Nana. Dan blog dia tu namanya Khayalan Chenta Aseta. Tapi aku bukan usya pun. Dak aih. Tak pernah pun aih. Kang cik abang dia marah lak. Usya kang kena tumbuk lak aku ni. Hehe gurau je. Jangan marah ar.

banner khayalan chenta aseta
Header blog dia. Lawa tak? Lawa tak?


Jadi, kalau korang nak berkenalan, nak berkawan, berosmah mesra atau nak belanja dia makan, boleh terjah blog;

Khayalan Chenta Aseta


Kalau nak lebih berosmah mesra lagi, boleh LIKE, fan page Facebook cik nana ni;

Fan Page Facebook Khayalan Chenta Aseta


Dan yang lagi bestnya, cik Nana ni ada buat satu contest. Kalau nak join meh ar join contest ni;

Contest Banlo Kreatif


– – – – –

Mulai dari entry ni, aku akan highlight komen yang pertama dalam entry sebelum ni tak kira ar korang nak komen ‘First’ ka ‘nice entry’ ke janji komen. Saja suka-suka nak bagi backlink kat korang. So jangan segan-segan nak komen ye. Jadi, tahniah kepada yang menghantar komen pertama pada entry lepas ni;

sah2 le kalu ifa xpandang dh cinema nie…bagus tgk sni je..haha..lagi puas hati!
~ Tiefazatie

(Visited 1 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Weh Korang. Ni Yang Cun Ni Siapa? Blogger Kan?

Comments

  1. syu90 says:

    nak gi terjah lah..~

  2. […] nuffnang_bid = "99296ade9c798c186b780b0ef50df4f4"; « Khayalan Chenta Aseta – Dah Lama Aku Usya Blogger ni… […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK