Jul 172011
 

Nampaknya KFC ada anjurkan satu contest yang baik punya ni iaitu KFC Spot And Win Contest!

kfc spot and win contest


Tak susah pun. First, korang gi melantak atau beli apa-apa kfc meal melebihi RM15. Pastu korang akan dapat seketul sticker colonel KFC n. Then boleh ar tempek kat cermin depan kereta korang. Ni contohnya. Hihihi…

kfc colonel sticker spor and win contest
Aku dah letak. Korang bila lagi??


Lepas tu gi ar round-round dalam bandar dari pagi sampai petang (jika perlu). Eh eh. Pastikan korang check dulu jadual ni sebab masa ni je krew diorang ada nak snap gambar korang! Kang mengabehkan bogheh jo. So pandai-pandai ar set timing untuk dapatkan hadiah iPad 2, iPhone 4 atau Garmin GPS tu.

kfc spot and win contest schedule
*Sekarang nak masuk 18 Julai bermakna dah week 4! Cepat weh!


Apa-apa pun aku ucapkan selamat berjaya! Kalau tak usaha, tak dapat weh! :)

[ Advertorial via KFC Spot & Win Contest ]
(Visited 13 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  KONTEST NAK MENANG BLACKBERRY!

Comments

  1. fina fento says:

    kat Langkawi ni boleh mimpi je lah :(

  2. elihjapahar says:

    Tau tak sape yg pi spot ni?..boleh “kautim” ke hahha…sy pun dah lekat ni..kalo ada rezeki ade lah kan..

    1. FITRIHADI says:

      mana nak tau.. gi ar ronda-ronda bandar time tu.. kot-kot ar tiba-tiba turun iPad dari langit ke hehehe

  3. uish hadiah iPad2 lg byk dari iPhone 4? menarik ni. hehe

  4. syu90 says:

    alah..
    xde keta la plak..
    keta kat umah..skang kat kolej.

  5. akubiomed says:

    Dah lama tidak makan di KFC. Silap-silap ada menu yang sudah tidak ingat :-)

  6. ayujamal says:

    alamak dh habis…ha ha

    1. FITRIHADI says:

      dah lama abis ar.. lepas ni kena alert sikit.. boleh join contest cepat2.. hihi


LIKE KAMI DI FACEBOOK